Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zítřek mi zamřížuje Tebe

20. 02. 2001
2
0
1285
Autor
Agony

Uvězněn v kleci všedních pocitů, tápu tmou noci, a ty nejsi tu, slyším tvůj hlas, topím se v nejistotě, nevím, tak ptám se: Jsi ještě moje, kotě? Tonu a nedýchám v Tvojí kráse, protkané, prolhané tisícem lásek. Někdy však pochybnost, vkrádá se do spánků, ano či ne, spletené v copánku, Damoklův meč, cítíš už na krku, utíkej nebo stůj - zvrhlíku!?
rire
30. 03. 2001
Dát tip
clovrdiku, nad tvou kritikou jsem malem upadl do mdlob v nasledku nedostatku kysliku pro rozpadu me branice na cimpr campr, tak silene jsem se uz dlouho nezasmal :) serenghetti :))))) cela ta basen mi pripada jako tahana z paty, ale ten zaver tomu nasadi petikorunu, takze taaap ;) *

jorel
22. 02. 2001
Dát tip
název je perfektní a celkově je to také dobrý. zasloužený tip pro ostaní

jorel
22. 02. 2001
Dát tip
HEH: clovrdik: šelmo z pralesa Serengetti!!! super vyraz na ostrovidku...

Agony
21. 02. 2001
Dát tip
Připomínky beru, ale hlavně děkuji za gramatickou přestřelku. Opravdu jste mě pobavili, jak v prvním, tak ve druhém případě. Clovrdiku: Rád bych napsal něco v tom pralesním smyslu, ale dotyčná neměla ostré zuby jako šelma, ani při mé bujné fantazii. Na Suchého jsem si nevzpomněl, vážně, ale když jsi to teď napsal, uvědomuji si to.

clovrdik
20. 02. 2001
Dát tip
Tak pocit v tom je, řekl bych, že do něj se dokáže vžít asi každej. Ale to vlastní zpracování, uff. "Jsi ještě moje, kotě ?" Heh, to je veršík svojí originálností hodný splachovadla. Kdybys aspoň napsal třeba něco jako " Jsi ještě moje, šelmo z pralesa Serengetti " nebo tak něco, hnedle by to znělo líp. Tonu a nedýchám v tvojí kráse ... člověče, to je jak wod Luneticů, brr Zítřek mi zamřížuje Tebe ... nový den nůžkama odstřihne mi Tebe - toť tvůj inspirační zdroj ohledně názvu ? No, to bi tak nevadilo, taky občas používám odkaz na nějakej název. Prostě báseň se mi celkově nelíbí a pokusil jsem se vysvětlit, proč.

Laďa
20. 02. 2001
Dát tip
človrdíku, ty seš přísnej. No já myslim, že jako text písně pro určitý styl by to nebylo k zahození. Ale jinak by to chtělo trochu na tom zapracovat. Človrdo, dík. Ten název mi absolutně připomínal něco a já věděla, že když sem kliknu, dozvím se to. Myslela jsem přesně to samí. Človrdíčku můžu si taky rejpnout? To BI asi vadilo. :-)

clovrdik
20. 02. 2001
Dát tip
Sorry, BY :-) . ( rejpanec beru ). Přísnej ? Nikoliv, je u toho hvězdička a tak jsem psal, co si myslím :-)

clovrdik
20. 02. 2001
Dát tip
Laďo, můžu si rejpnout ? ... to samí ... :-)

Laďa
20. 02. 2001
Dát tip
:-) Přiznávám, že jsem nevěděla, jaký i tam mam dát a nechtělo se mi přemejšlet. Je to přecejen nespisovný výraz.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru