Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

bolest, lež?

22. 01. 2006
0
0
2913
Autor
trinitix

Kdybys jen věděl, jak mě srdce bolí,
když nesmím Tě milovat,
je to jako když posypeš ránu solí
a všichni mě umí jen litovat!

Bolí mě moje hloupé srdce,
zahalenou tmou citů a tíhou,
protože Ty jsi moje slunce,
zářivá kometa s živou sílou.

Jsi jako růže s trny bodavými,
které mi dáváš každým dnem
a já žiju s city bolavými
a jedním hloupým snem...

Proč neumím chápat,
že nevíš, co chceš?
Proč musím tmou a samotou tápat,
když oba víme, že je to lež!?
Muamarek
14. 07. 2006
Dát tip
Nenech se odradit, máš-li potřebu psát, piš, možná o něčem, k čemu nemáš v danou chvíli tak hluboký vztah a dokážeš to vidět s odstupem :-))) Muamarek

trinitix
26. 06. 2006
Dát tip
možná asi jsem malá holka... alespoň nejsem zatížená realitou, páč jsem idalista :)

Bossman
24. 01. 2006
Dát tip
jako od malý holky. promiň, ale je to tak

no, já nevím... v bledě modrým to samé.... zase na druhou stranu, nemusíš to dávat sem, vono stačí, když si to napíšeš někam na papír a pak si to budeš číst..... věř, že za chvíli se Ti to přestane líbit.... a radši si něco přečti... než sem hodíš takové dílo... :-)))

trinitix
22. 01. 2006
Dát tip
promin, nestiham cist, dlouho jsem tu nebyla, ale chystam se na to, pravda, psala jsem skoro vsechno tohle s flaskou vodky, proto to mozna je kyc ve vsech smerech, krom mych citu, jen nechapu Tvé slovo nechutný???vysvětli mi to prosím. dík :)))

Zbora
22. 01. 2006
Dát tip
Zastávám možná trochu hloupý názor, že než se autor rozhodne někde publikovat, mohl by se před tím alespoň zběžně seznámit s poezií.

Eidam
22. 01. 2006
Dát tip
ee

Yeziiinka
22. 01. 2006
Dát tip
Neboj... z toho se dostaneš. Já Ti to slibuju :) Pro jedno kvítí - no znáš to, ona staletá moudra nikdy nelžou. A k básni - možná by Ti pár hodin strávených nad poezií skutečně napovědělo, co to vlastně je. Myslela jsi to dobře a upřímně, ale... zatím Ti není třeba stát o tu hlubší kritiku, hezky si čti, vnímej, uč se... :) A držím palce.

na to kolik negativních ohlasů které zde vidím mě zaráží, že toto dílko patří k akt. nejoblíbenější...:) jináč autorce přeju aby psala hlavně za střízliva...;)

Poetist
22. 01. 2006
Dát tip
To znam, to chce cas (to se tyka jak pocitu, tak vyjadrovacich prostredku). Poslechni Jezinku, protoze na vic lidi, co to s tebou budou myslet tak dobre, tady uz nemusis narazit. Hodne stesti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru