Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

svět jako/že není

23. 01. 2006
7
0
2102
Autor
mad_orgasm

mezi vězením a

zen budhism němých žen

v divadle odposlouchat

jak setmění mění svět jako/že není 

svět shora spad´

snad  do sádry

dát         slepou   slepit ti tváří klam

v lůně přes pusu tě polechtám 

 

          ha ha haaa

král neumí vílu hrát

král neumí vílu hrát..

 

přes sklo bloudí

provazochodci ještě děti

podél lodí čoudí     světlo     jak odpovídá

rozkřikla se bílá křída

do souvětí

 

 


*

*

Asi ti ji nerozeberu Ale pochválím ti slova :o) *

MADVLAD
28. 01. 2006
Dát tip
tápu taky-zda je to důkladně promyšlená hříčka se slovy-velice pečlivě a se záměrem poskládaných-smysl skladby většiny z nichž však zatím nechápu,anebo nasekaných několik slov,které se tam zrovna tak nějak vlezly,a pak náhodou,a kouzlem nechtěného,stvořily 2velice zajímavé verše.. jen ke krabicovému vínu:nemám v podstatě nic proti žádné víře a náboženství,ale výrazy,jako"pseudonáboženské směry",pronášené z pozice zastánce jiného nábožensví,mě opravdu dokážou nadzvednout ze židle! Výraz"pseudo"-implikuje Tvůj racionální způsob uvažování-tak jestli chceš,velice rád se pobavím na tom,jak(speciálně křesťansví je v tomto směru slaďoučký bonbónek)Ti pár argumentama,a otázkama rozeberu křesťanství tak,že buďto budeš muset mít hodně hroší kůži na extrademagogické odpovědi,anebo zásadně přehodnotíš svou"jedinou správnou víru"!Anebo utečeš!

mad_orgasm
28. 01. 2006
Dát tip
MADVLAD: dík moc za zastavení + kritiku + zamyšlení se, je to lepčejší než "pěkné, tip" :) nevim jestli ti dokážu tak uplně odpovědět, dost se zabejvám (zabejvám? nevim jak to říct no) surrealismem a vůbec novejma směrama i propracováním poezie, sem amatér jak Brno, ale snažím se slova využívat ke >krásnu< nebo co, ačkoli jsem si vědoma toho že jen málokdo je schopnej pochopit význam kterej si ale budu prosazovat za každou cenu prostože to opravdu nevychází jen tak z něčeho jako náhodně poházený slova to si teda kuř.. :) no eště znovu dík a měj se a tak..

já bych si dovolilo uvěřiti nazordíl od jazzzzzzy stejně jako blazna tuhle nahore mi ten zacatek temer odradil sic sem napoj krestansky a jakekoliv vychodni pseudonabozenske smery jaksi neuznavamo no. moc hezky slova za sebou jdou jako na prehlidce

guy
24. 01. 2006
Dát tip
jakože dobrý ... i když jsem si to pochytal po svým ... *

JOOoooOOO!!! mel jsem u toho takove ty motylky v zaludku, coz je zatracena pocta!! :) fakt moc dobrá.... TTT

líbí hlavně ten konec T

konec je fajn coby kdyby ale ja nevim neco me v tom zrazuje mezi vězením a zen budhism němých žen treba zacatek me skoro odradil nevim proc obcas me iritujou tyhlety nabozenske zminky (prestoze zvlastni ze je take pouzivam) a pak sup ho jak setmění mění svět jako/že není genialni vec....hrozne me nadupla dal cist skvele poskladana slova (predne to rymovani mi nejak neslo pre oci - protoze je takove skoro neumele ((ted mi tady kricej racci jsem zjistil a najednou mi doslo ze to je muj vycochtanej mezernik - hezky vrze budu uz navzdy poslouchat racky kdyz budu psat neni to nadhera)) ale napada me proc to pisu tohle tak dlouhe a vlastne zbytecne asi mozna ze se mi ta pisnicka chvilema tak moc libi a chvilema tak moc nelibi.... necham toho....radsi mej se

chm

jaza
23. 01. 2006
Dát tip
buď seš teda hodně chytrej... ale spáš ti to nevěřím

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru