Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

My Black Sun

21. 02. 2001
2
0
1823
Autor
Špuntík

Proplouváš mýma rukama jako žhavá láva in order to whisper tears into my eyes Oh, My Black Sun Promlouváš k mým uším jako pichlavá ozvěna in order to break the silence in my mind Oh, My Black Sun Omlouváš se mými slzami jako věčný smutek in order to sink my soul into sadness Oh, My Black Sun Vláčíš mnou přes kaňony mlčení jako každý den in order to draw black signs onto my face Oh, My Black Sun Líbáš mne na zkrvavené čelo jako v poslední hodině in order to bring the death into my life Oh, My Black Sun.
Cavalera
21. 02. 2001
Dát tip
TIP

Miroslawek
21. 02. 2001
Dát tip
Čsky psané sloky se mi zdají mnohem lepší než ty anglické. První sloka je naprosto dokonalá, jako vždy ... a zbytek není vůbec špatný, ovšem k tomu, aby mne to polapilo a stáhlo sebou ke dnu vykreslovaného pocitu, tam vždy buď něco chybí nebo zase přebývá. Na zkrvavené čelo Tě políbím rád, kdykoliv řekneš.

Vio
21. 02. 2001
Dát tip
Nemůžu si pomoct, ale ta kombinace češtiny a angličtiny se mi nelíbí. Některé metafory mě dostaly, ale jako celek...

Katerina
21. 02. 2001
Dát tip
mne se ta kombinace prave libi nema to chybu * Do you love me? So much that I hurt myself...

pauper
21. 02. 2001
Dát tip
Prece jen bych cestinu a anglictinu nekombinoval, kazda zni uplne jinak a dohormady je to gulas. Jinak je to pekna pocitovka...

clovrdik
21. 02. 2001
Dát tip
Pocitovka je to pěkná, ačkoliv si myslím, že to míchání není až tak úplně to ono v rozsahu zde napsaném. Někdy se to míchání může hodit, i já jsem jednou použil jeden veršík od Rolling Stones, ta báseň se jmenuje My Sweet Lady Jane, ale jak říkám, jeden veršík.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru