Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rozpoložení -náctiletého

03. 02. 2006
2
0
2682
Autor
pepička15

            Nebaví mě pořád chodit do školy,

            Mít podepsaný úkoly

            A rozpitvávat mí myšlenkový pochody!

 

 

            Chci jít pařit do klubů,

Do hospod a do ´pubů´

A udělat si ostudu!

 

 

Chci povídat si s holkama i klukama,

Číst knížky, co voní dálkama

A netrápit se svýma tlustýma nohama!

 

 

Mám ráda své přátele,

Tak jděte všichni do ...


pepička15
29. 04. 2006
Dát tip
horavin: ...děsim se toho, kdy mě pošle navážno do háje bezdůvodně... ale doufám, že to neudělá... snad zatím nemá důvod a doufám, že mu k tomu ani do budoucna nezavdám příčinu:)

Horavin
29. 04. 2006
Dát tip
Proč by ses měla děsit toho okamžiku? Naopak, buď ráda, že ho máš! Může se hodit, když mu dovolíš, aby tě trošku vychovával, ocitneš-li se v nouzi. Může se stát, že příjde chvíle, kdy budeš mít pocit, jako bys přišla o rozum. Nestane-li se z něj do té doby nesnesitelnej puberťák, spolehni se na jeho rozum. Ale s klučiny, kerej má takovou skvělou ségru, musí bejt zákonitě i docela prima puberťák. Takže se neděs a dej na něho.

pepička15
29. 04. 2006
Dát tip
horavin: jo, přesně tak - ´dospělákům´... v současný době se trošku děsím okamžiku, kdy mi tohle řekne bráška:)

Horavin
29. 04. 2006
Dát tip
Já si myslím, že po dvou letech ji umístit do Písmáka je stejně velká odvaha, jako tehdy, když si ji napsala. Imperativ zřejmě nepatřil přátelům, ale "dospělákům." Dnes už víme, že i pětileté děti mají obvykle mnohem více rozumu než dospělí. A také i zvířátka jsou moudřejší.

pepička15
16. 03. 2006
Dát tip
díky:)

palino8
15. 03. 2006
Dát tip
áno, hej, jo, yes ***

pepička15
10. 02. 2006
Dát tip
reichell: teď už mi ty poity nepřijdou tak tragcký jako předtím:) pololetí v devítce, totální duševní rozklad z věčnýho tlaku učitelů na to, že se blíži zkoušky, ze strany spolužaček na to, že člověk není dostatečně "IN" a spousta dalších věcí k tomu:) a nakonci jsem neposlala do háje přátele, ale ty, co mi moje přátele chtěli zakazovat, ty, co mi chtěli přikazvat, co smím a co nesmím.... a poslední verš ještě jednou: je to už sice docela ošoupaný verš, ale hodil se mi, tak sjem ho použila... :)

tanec
04. 02. 2006
Dát tip
jo a ty tam jdi též a nepiš že tě nebaví škola běž pařit a vypatlej si hlavičku povídačkama kamarádů a kamarádek to je škola sama o sobě pravdivě mluvící dívko

frog
04. 02. 2006
Dát tip
v kategorii hříčky je to celkem relevantní. Myslím, že je to normální výkřik pubertálního jedince, jenom je celkem šikovně zveršovanej. Timhle si asi prošel každej.

Anyz
04. 02. 2006
Dát tip
hej kolikrat si to dilko smazala?mne prislo asi 19aviz :D jinak je to asi spis vykrik kterej sme nekdy kriceli kazdej a my studenti asi stale kricime je trochu tvrdy ze nas posilas ... ale co no jinak hezky z rymovane ale ale

pepička15
04. 02. 2006
Dát tip
smazala jsem to několikrát, protože jsem to nějakym záhanym důvodem asi desetkrát přihlásila:)

Háber
03. 02. 2006
Dát tip
...ale áno... milá... veselá... pekná... úprimná... len tak ďalej...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru