Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

..já nechci zadávat název

10. 02. 2006
4
1
1485
Autor
froxx

..ehm, víte, bude to zvláštní. absolutně netuším, co je pajpu. člověk chce psát a tak píše. nejde o obsah, nejde o interpunkční znaménka, nejde o gramatiku. jde o to, že někdo, nějaký úplně cizí člověk (osoba, o které jste nikdy neslyšeli a pokud by jste si nepřečetli ono \\\"dílo\\\" ani nebudete vědět o jeho existenci), ale přesto se podařilo,že vy jste si to přečetli. a vstřebáváte názor někoho úplně cizího. proč?

.. přijímáte sdělení. Ano, jo, přesně o to tu jde. Přečtěte si text cizí osoby. A ten člověk k vám promlouví. Ovlivní vás. Nebo alespoň na malý moment zaujme. Fakt zaujme. Zaujme vás. Prostřednictvím vaší pozornosti.

Jeví se to (teda aspoň mě:), jako fascinující věc. Takhle někoho "zaujmout". Dyť takhle k vám "promluví" člověk, s  kterym jste se nikdy neviděli a nejspíš ani nikdy neuvidíte, ale prostě tím, že si přečtete "co napsal" doň vstoupíte. jen malinko. ale nahlídnete mu do duše. jo, píšeme z duše. myslim, že s timhle můžou souhlasit všichni a taky klidně nikdo. mě je to fuk. myslete si co chcete. já si budu taky myslet co chci. momentálně jediný co chci, je psát. hmm, věru je tomu tak. (připadám si někdy jak magor:)

je čtvrt na dvanáct (proč se neřiká čtvrt na půlnoc?), sedím v pokoji (sem maximálně naštvaná.na klávesnici. je tuhá!! zatuhlá. zhruba každý slovo musim tak třikrát přepisovat. překlep. respektive "zátuh". klávesnice, seš lemro!!), ne, já nepudu spát. chci psát.

chci psát ňák tak.. mm, (pořád mi vyplouvá na mysli spojení- "k lidem", chci psát k lidem.). ne, myslím, že to ne. chci psát k lidem. ale ne "k lidem". vidíte v tom rozdíl? (jo,správně, v druhym sou uvozovky:). já nevím, jakej je tam rozdíl a jestli vůbec.. myslim, že v tu chvíli (jasně, myslim přesně tu chvíli -cca 20 vteřin dozadu- kdy jsem psala ten řádek o řádek výš (cha! to je dobrý:).), jo v tý chvíli jsem cítila..jo- cítila:))

je to vtip. budu psát. člověka ovlivňujou pocity. moc..

  


1 názor

Aleinad
25. 04. 2007
Dát tip
docela by mě zajímalo, kolik ti je :-) protože tím stylem mi to trochu připomíná sebe před nějakou dobou :-) je to takový hezky spontánní a otevřený :-) *

froxx
23. 04. 2006
Dát tip
SKAkej SKAkej;)) skokany ty já ráda, zvlášť dyž dávaj tipany:))) děkuji, ti holátko robátko;)

Mr.Pidluke
23. 04. 2006
Dát tip
mě to hřeje! tipuji az poSKAkuji!!§

froxx
18. 04. 2006
Dát tip
..jéé- teď zas já! děkujůů:)) od tebe si toho hluboce považuji;)

Jéé, tak tohle je skvělé... :)) t.i.p for You

warman
06. 03. 2006
Dát tip
já si myslím, je to takovýto, co tě pořád nutí nad tím přemýšlet, mačkat ty písmenka a mačkat a mačkat a mačkat. :-) A mačkat klidně celej den a padnout potom na čumák a mačkat nosem už jenom to jedno :_) Je to prima.

froxx
05. 03. 2006
Dát tip
přesně:)

warman
05. 03. 2006
Dát tip
jo... ale je to krásnej pocit, že jo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru