Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

POSLEDNÍ

07. 09. 1999
1
0
1115
Autor
Cyprian

"Ira brevis est insania"

Poslední doteky poslední polibky poslední uvíznutí v tvé sladké slze Poslední přivinutí poslední úsměv poslední pocit tvého horkého dechu Poslední otočení poslední mávnutí poslední pohled do tvých nádherných očí a potom Věčná bolest věčný smutek věčná vzpomínka ve vyschlém nitru Věčná opilost věčná beznaděj věčné hledání vysmívající se chyby Věčná samota věčné sklíčení věčná utěšující slova vylhaná hladovým mozkem a potom Hloupé kamarádství hloupé tlachání hloupé pokusy o růžový návrat Hloupé náhody hloupá gesta hloupý pád do náruče naivní lásky Hloupé přetvářky hloupé křeče hloupé milování na podlaze mezi lahvemi pastisu a potom Pichlavá nejistota pichlavé narážky pichlavý strach z našich reakcí Pichlavá bezslovnost pichlavé čekání pichlavé sny o polámaných citech Pichlavá prostěradla pichlavé rozhořčení pichlavá zuřivost rozskočených srdcí a potom Poslední báseň poslední ujištění poslední odraz mého obličeje v drzém zrcadle Poslední sousto poslední zaváhání poslední cigareta v rozklepaných prstech Poslední myšlenky poslední slunce poslední výsměch vykřičený posmrtnou grimasou mladého oběšence a potom...
Cyprian
09. 09. 1999
Dát tip
Bibšo, dík a taky za ten tip u proč a taky za tvoje básně

slavek
08. 09. 1999
Dát tip
snad to nebylo poslední dílo od Tebe. Líbí se mi. Dávám Ti tip...

Bibša
08. 09. 1999
Dát tip
No nad formou žasnu, to tu ještě nebylo! (aspoň za mě ne... Je taky vidět, že máš fantazii a na její vyjádření i dobrou slovní zásobu. Začínáš se mi líbit.

Špuntík
07. 09. 1999
Dát tip
co potom...já chci pokračování, protože se mi to líbí...

Bříza
07. 09. 1999
Dát tip
C. !!! NEBLBNI !!!
(znám až moc dobře !!!)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru