Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poprvé

12. 03. 2006
2
0
1503
Autor
Magali

Blbůstka nejblbůstkovatější... pár let napsaná...

Všechno je jednou poprvé. Bývá to více či méně příjemné, většinou ale příšerný zážitek. Jdete do něčeho, co vůbec neznáte. Nevíte, co máte čekat. Ale stejně si říkáte: jednou se to musí stát.  

 

Všichni mi říkali, že poprvé to bolí nejvíc. A pak už ne. Pak bolest pomalu mizí, až se ztratí úplně. Zůstanou jen krásné pocity. Dost o tom pochybuji. Je to sice nádherná iluze, ale nedovedu si představit, že by TOHLE mohlo být pěkné a nebolelo to. 

Já si svoje poprvé zažila včera. Upřímně -  žádný med. Muka. Nechápu, jak se v tom může někdo vyžívat, natož to někomu může působit rozkoš (?!). Mně to působilo tak maximálně brutální bolest. 

 Podruhé už to nechci zažít. Při představě, že z těch kluzkých schodů padám znova a zas si lámu svou ossis metatarsalis V., je mi krapet šoufl. 

 Poprvé

 &

 NEVER MORE

 

 


Čumák
10. 05. 2006
Dát tip
:D taky sem ti to zblajznul. jako vtipek dobry

Anyz
07. 05. 2006
Dát tip
nahodou me to potesilo nesnazim se moc si domyslet text dopredu takze me potesilo :o)

Oldjerry
07. 05. 2006
Dát tip
Mám tě potěšit ? Tak jo : sklofnul jsem to. Prima vtip. Já bych to asi napsal jinak, ale to už by zase třeba nebylo ončo. T

Jakubisko
11. 04. 2006
Dát tip
Moc průhledné...už od prvních řádků jsem věděl že to poprvé, nebude myšleno tím POPRVÉ..:) pak jen záleží na fantazii co tam člověk dosadí...:)

Jolie
21. 03. 2006
Dát tip
:-)) hezky... mas prijemny smysl pro humor. jen tak dal.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru