Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

logická úvaha

16. 03. 2006
2
0
1056
Autor
Jolana19

Chtěla bych psát, strašně moc bych se chtěla z něčeho radovat nebo se aspoň pořádně zasmát. Odreagovat se, zapomenout na všechno a na všechny, a to nejen na povinnosti, ale i na lidi, na ty asi hlavně. Zkoušela jsem nakupovat, to by přece mělo u normální  ženský zabrat. Nakoupit spoustu zbytečností a mít radost. Nefungovalo to, asi nejsem normální. Jediná logická úvaha, která mě napadla. Mám sice spoustu věcí, ale hledím na ně skoro vražedně, sakra co tu děláte, já vás nechci. No když už jste tady, tak Vás aspoň rozdám. Věci, které jsou mi k ničemu přetvořím na dárky. A dárky dělají lidem radost. Já mám vždycky radost, když si někdo vzpomene, že vůbec existuju. Takže snad i druzí budou mít radost, když si na ně vzpomenu já. Prostě jim připomenu, že jsou na světě a  že na tom světě je minimálně jeden člověk, který si na ně vzpomněl. Nic nechce, prostě si jen tak vzpomněl a chtěl jim udělat radost. Nemusí přitom vědět, že tomu dotyčnému není dvakrát do zpěvu, že dostali vlastně něco co on sám nechtěl, co nechtěl ani nikdo jiný. Jim to třeba udělá radost, kterou pošlou dál. Třeba mají taky pár věcí, které nepotřebují.

 

 

Věcí, citů nebo kapek radosti ?

 


Čumák
16. 04. 2006
Dát tip
vsak ja nic nerikam, jen konstatuju :o)

Jolana19
16. 04. 2006
Dát tip
jo, přesně tak indispozice, občas je máme všichni, jen zapisuju co mě napadne, nečekej žádný umělecký díla, tady byl smutek, fakt jsem nemohla psát, vůbec nic, ani jedna myšlenka, chuť strašná, ale absolutní neschopnost cokoli vyplodit, tak jsem měla tenhle úlet :)

Čumák
16. 04. 2006
Dát tip
indispozice no...

a každá drobnosť tvorí svet...svet je len mozaika poskladaná z drobností...ty drobnosťou doplňuješ tento svet...a tvoríš si ho podľa vlastných predstáv...

karmen
06. 04. 2006
Dát tip
líbí T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru