Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Matka ze mě

03. 03. 2001
1
0
1213
Autor
maty

Ten pocit,matku když objímám, prožívám,vložím-li prsty do hlíny. Z ní rostu,beru živiny. Skvěle se mně dýchá. Jak stárnu, začínám být pyšná. Do hlíny zapustila jsem kořeny. Stala jsem se svým dětem domovem, matkou zemí.
Funda
04. 03. 2001
Dát tip
Ty také děláš do zahrádek a stlomecků jako já?A nebo jsi sama strom.Jestli ano, tak se o tebe budu občas jezdit starat.

maty
04. 03. 2001
Dát tip
Měl bys to daleko.Mám skleník plný mandarinek a jiných citrusů,vinné révy,jsem jiné profese,ale mám ráda sílu země a ponořím-li prsty do hlíny,tak tu sílu cítím.Co studuješ?

Funda
04. 03. 2001
Dát tip
Název mého oboru by Ti toho asi moc neřekl, ale jsem něco mezi zahradníkem,dřevorubcem a hajným.Ovšem nejvíc mě baví arboristika.Tj. prořezávání a hodnocení stromů. Jinak jsem ještě člen myslivecké obce. Fuj to jsem se ale vyčerpal.Doufám, že mi za to zdělíš alespoň něco bližšího o sobě.

Jemný
03. 03. 2001
Dát tip
Je moc zajímávé, že píšeš o věcech takových to .. ... nebo jinak ... Píšeš o moc zajímavých věcech, každý dnes (jako např. já) píše o lásce, ale o zemi, o bouřce, o domovu málokdo .... SKVĚLÉ ! TIP!

maty
03. 03. 2001
Dát tip
Já také píši o lásce.Ještě bych chtěla nějakou prožít.Máš hezkou přezdívku.Zdravím.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru