Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Řeka slov

04. 03. 2001
2
0
2211
Autor
Funda

I vi jste jeho paprsky.

Řeka slov Okolo tečou proudy slov, a slévají se v řeky, já děravou mám starou loď, jenž pluje snad už věky. Její dřevo nasáklé je vodou, a klesá tiše ke dnu, já vylévám jí rukama, ale přesto blednu. Jen slunce svými paprsky, mou loďku vysouší, a nenechá jí klesnout ke dnu, i když mne síla opouští.
Amanda
10. 03. 2001
Dát tip
Krásné, ani nevíš jak moc ti rozumím máš můj tip.

soale
04. 03. 2001
Dát tip
doufam ze Te neopusti navzdy :-))

affirmation
04. 03. 2001
Dát tip
2x ke dnu mi nesedí, a vůbec, rytmus je celý pošmaťchaný detail - prolog: vy

Aproximator
04. 03. 2001
Dát tip
Nevim co to má společnýho s úvahou, něco možná, ale nepřišel jsem na to co. Některý verše se mi zdají trochu násilný, třeba to s tim kednu - blednu. I když základní myšlenka proudů slov, který se slévaj v řeky, jimž už nikdo nerozumí a jen se nechá unášet, je dobrá.

Zajímavé :) jen snad...kde je ta úvaha ? btw...prolog...píše se vy ne vi...a verš dnu a bednu...vlastně viz Affirmation...jinak vcelku líbí, až na výše zmíněné... :)

Astalavista
04. 03. 2001
Dát tip
Viz. ostatní, nějak mi uniká, o čem že se tu uvažuje.

ruby
04. 03. 2001
Dát tip
ja uvazuju jestli se mi to libi nebo ne....to blednu je vazne hrozne vypocene. a to dvojite ke dnu take... uvaha? ze kolem nas je tolik zbytecnych a otravnych reci ktere ubiji cloveka den co den? a jen obcas my pismaci paprsky slunicka a par dalsich vyvolenych osvezime unaveneho namornika trochou fantazie a rozpustilosti? netvrdim ze jsem se strefila

Funda
04. 03. 2001
Dát tip
Trefa do černého, neboli naprosto jsi to vystihla a to nezůstane bez povšimnutí. Ps:nech se překvapit

Janis
04. 03. 2001
Dát tip
No ...ehm..sice už vím co je to šlem .tudíž se můžu vdát.ale stejnak.človíčku asi ti nepřijdu na chuť.. :-) a jinak ...viz.těch šest kolonek přede mnou.-)

Zolo
04. 03. 2001
Dát tip
Možná to chtělo nechat tu myšlenku řeky slov zrát malounko dýl, ale i tak je to působivá představa, jak naše slova vytvářejí řeku, a i tak dík/*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru