Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Abakukova vinice

25. 03. 2006
0
0
1822
Autor
JARUB

Pokud jste jako já milovníky zajímavých, charakterních vín a nekuřáckého prostředí, rozhodně někdy podlehněte svodům Vinotéky + Vinárny + Galerie na Korunní 21. Je to intimní prostředí, kde na poměrně malé ploše můžete zažít velké věci - konají se zde ochutnávky a jiné zajímavé akce. Více o Bódě najdete zde: http://www.abakuk.wz.cz/uvod.html

11. dubna t.r. od půl osmé večer se v Bódě koná ochutnávka vín z produkce Vinařství Vaněk Vrbovec. V rámci této ochutnávky (vstupné je 130,- Kč, v čemž je zahrnuta řízená ochutnávka, sudovky na rozjezd a dojezd a také nějaký sýr, salám a pečivo) budu mít autorské čtení básniček.
Kdo budete mít chuť, určitě přijďte, místo a víno se najde vždy!
JARUB
26. 03. 2006
Dát tip
Dobrá, dobrá, no, nejde o reklamu na firmu, ale o reklamu na moje autorské čtení tam. Navíc tam asi budu moci organizovat poetické večery, na čemž se pracuje, takže to bude třeba takové srazovací místo.... Jinak na stěnách mají výstavky fotografií (aktuálně končí Richard Rameš a začíná Zdeněk Macháček), takže i výtvarně zaměření jedinci se zde mohou ukázat. To jen na vysvětlenou, jinak o nic nejde.

JiKo
25. 03. 2006
Dát tip
Měním kategorii na Ostatní - zjevně se jedná spíše o reklamu na firmu, než cokoli jiného.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru