Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nebuď tak...

07. 03. 2001
3
0
2301
Autor
Naso

len taká mužská \strachotúžba\

Nebuď tak brutálne nežná prestanem rozumieť oblakom aj vežiam Nebuď tak jemne drzá citovo vyprahnem, budem sťa mrzák Nebuď tak hlbokovášnivá pre tieto chvíle ja len pár básní mám Nebuď tak veľmirozumná z duševných hodnôt nechcem do konzumna Nebuď tak... Alebo vlastne buď celá, tak aká si, do krve sa mi vlúď!
Prokletí
13. 03. 2001
Dát tip
mírná pof a navíc se mi nelíbí to rejpání do nesmyslný tématiky konzumu, nic pro mě 8cI m.

Zolo
07. 03. 2001
Dát tip
Buď nebuď ...*

Víla
07. 03. 2001
Dát tip
Všichni chlapi stejní...

Vyjan
07. 03. 2001
Dát tip
Závěr je příliš snadno předvidatelný, stavba jednotlivých slok monotónní a chudá, některé verše jsou moc proklamativní a okázalé: citovo vyprahnem... atd; z duševných.... Tak to řekne každý trouba, ale ty jsi Ovidius, Nasone! :) Ale verš "prestaniem rozumieť oblakom aj vežiam" se mi líbí.

kosa
07. 03. 2001
Dát tip
možná plně nerozumím některým slovům, ale nejsi tak trochu sexista? Sorry jestli se pletu.

Naso
07. 03. 2001
Dát tip
xixi - sexista, to mi ešte fakt nikto nepovedal... neboj, s mojim intímnym životom je všetko oukej (stabilný a hodnotný vzťah) a nie som žiaden úchyl! Nakoniec išlo mi len to vyjadrenie zmätku v duši (aj Áno aj Nie), ktorí každý z nás občas pociťuje...

Robinson
07. 03. 2001
Dát tip
Ona je vubec otazka, kod je ci neni sexista. Je to jen nalepka nasi spolecnosti. Me se to libi a hodne, hlavne posledni sloka. Clovek si casto preje, aby nekdo vedle nej byl jiny, ale pak mu dojde (a to je pro nej stesti), ze kdyz ten nekdo bude jiny, nebyl by to uz ON. A to je dulezite . . . TIP!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru