Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nevšímám si

05. 04. 2006
3
0
1607
Autor
karmen
Anděl létal kolem našeho domu, já si ho nevšimla poslal na zem čerstvou zprávu, komu? Mě ne, nebo si to myslím neposlouchala jsem. V té době rozedřenou duši svou jsem znova zašila, snad již po sté! Odešel, z naší společné budoucnosti zbyli jen svatební hosté, na nástěnce fotek. Zmizel si tvůj úsměv, hřejivý dotek. Ze slov já a ty která dávala dohromady MY, zbyl jen jeden tys byl jinou úspěšně sveden! Anděl přeletěl znovu, já vzhlédla křídel chvění jsem považovala za vánek, proto vemu ovladač a přepnu na Novu a dopřeji své mysli, svému tělu, neklidný spánek.
karmen
10. 04. 2006
Dát tip
díky moc......a s tou novou není to snad pravda čumáku?:)

Čumák
10. 04. 2006
Dát tip
drsný. hlavně ta Nova.

wedle_vazy
05. 04. 2006
Dát tip
*

Yeštěrka
05. 04. 2006
Dát tip
Děkuju za pěkné dílko:-) Dotklo se mě někde uvnitř.. Když jsem si přečetla první větu: "Anděl létal kolem našeho domu..", první co napadlo mne bylo, že znovu uvidím nějakou klasiku. Ale zmýlila jsem se. Škoda, že spousta lidí, když zrovna nemají svůj den a připadá jim, jakoby svět házel všehno zlo jen a jen na ně, škoda, že právě oni zavírají oči před anděly a přepínají ovladačem z ČT1 na Novu.. Hezký věčer.. *T

Jolana19
05. 04. 2006
Dát tip
líbí a moc

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru