Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sebevrah

06. 03. 2001
2
0
2930
Autor
Suppe

Mám chřipku a tak si vposteli krátím čas čtením novin. V Praze se včera (myslim) zabil jeden student skokem zbalkónu na své koleji, protože ho jeho holka opustila. A najednou se vmě začala rodit následující písnička:

Až se za chvíli odrazím A seskočím dolů Před oči si položím ruku Budu vzpomínat na chvíle Šťastné vmém životě Když jsem jí poprvé uviděl O ní bojoval svlastním bratrem Měla ho radši než mě Tak na to nechci myslet (refrén): Chci abys sis zapamatoval Že jsem nechtěl nic víc Než její srdce získat A navěky sní žít Nekrad jsem ani nevraždil Dej ať je šťastná aspoň s ním Až se za chvíli odrazím A seskočím dolů Ach Bože, proč si stěžuju Nikdy jsem neměl hlad Snad měl měla trochu ráda Omlouvám se vztek Proč když jsem chtěl její srdce Nebyl jsem dost hezký Život ke mě byl krutý (refrén) Pane, vyslyš přání mé poslední Nepůsob bolest ani zděšení Prostě jsem neměl štěstí K tomu abych byl spokojený (refrén)
hurvinek
17. 12. 2002
Dát tip
dost drsny, oslovilo me to protoze pote co me nechala divka kterou dodnes miluji ( a jsou to vic jak tri roky a je jedno ze oba mame jine partnery) jsem sel domu pres nuselak, no a jen ta cestra pres nej trvala pres tri hodky

bogart
28. 06. 2002
Dát tip
je lepší je nasrat tím, že jsou slaboši, než je nechat "souctině" plachtit vzduchem dolů břuchem. :-)

cup_of_tea
27. 10. 2001
Dát tip
Nemam nic proti sebevrahum ani si nemyslim,ze jsou slabosi,co vy vite,co vas potka? Ale to zpracovani me vubec neoslovilo...Kazdopadne myslenka je to hluboka...

Anonym
22. 03. 2001
Dát tip
lýbýsemitotaletovanýhochupřipomínámitoméztracenéiluzekteréjsoupřestotakkrásné--kangi

Casilis
08. 03. 2001
Dát tip
Souhlasím s Fundou i Aurou. Ty chybějící mezery nevypadají zrovna nejlíp a ani námět mě moc neoslovil. Sebevrahy beru jako slabochy, kteří se neumějí vypořádat se svými problémy. Život není pouze procházkou růžovým parkem a každý si musí několik těch rozchodů protrpět...Problémy se mají řešit a ne před nimi utíkat !!! Ale jinak, Suppe - brzské uzdravení !!!

Suppe
07. 03. 2001
Dát tip
AURA: já netvrdim, že sebevrah musí nutně zpívat, tohle byl jenom pohled do jeho mysli. Funda: co konkrétně myslíš za chyby?

Funda
07. 03. 2001
Dát tip
Jenom gramatika.Naprosto bezpředmětné.Bylo li to navíc účelem, tak je to skvělé.

Aura
06. 03. 2001
Dát tip
ne a ne a ne, morbidní věc

Suppe
06. 03. 2001
Dát tip
to je pozitivní či negativní kritika?

Aura
06. 03. 2001
Dát tip
negativní, nesouhlasím, aby si sebevrah zpíval

Funda
06. 03. 2001
Dát tip
Sebevrahům bych nic nezakazoval, ale v té písni jsem našel několik drobných chybiček.Tím netvrdím, že jsem dokonalý. PS:ovšem hloubka myšlenky se rozhodně nezapře

Aura
06. 03. 2001
Dát tip
mně skok z balkónu na koleji nepřipadá jako hluboká myšlenka, exhibicionismus

Carodej
06. 03. 2001
Dát tip
Aura - neříkají ti náhodou ve skutečnosti Sedmá z Devíti?:o)

Zolo
06. 03. 2001
Dát tip
...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru