Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přání

Výběr: Print
08. 03. 2001
6
0
1992
Autor
ARC

Přání 1999 Šílené nelásky A lásky od vlásků Něžné a padavé Smířen jak antabus Svou dávku Masocha Bohynižel nebyla Nevyléčila mě přílivy Něhy v biči Přesto v otroctví Kostí a krve Spoután nedobrovolně A na doživotí Paměť kdyby chcípla Na ta rána smavá Kdy snad ještě... Prosím snění Prosím tao Svlékání aby Mou bolest vzalo Do sluncí jemně Modlitbu slyšením Sílu vztekem I sluncem Tiše i v Engadinu Ale každá Egypťanka to ví Já světaznalý Malomocný Vždycky první Dýchám ztěží Almužnou bohyň Zavalením sester Za srdce tahán Tudy a tam Které nemám Nestřežen v nepříčetnostech Nešetřen v nepravděpodobnostech Nezařazen v nemovitostech Nezachycen ani v náznacích Nesmířen s němotou Smířen na hořící hraně Hovořím Nikomu Mlčením ve sluji Píšu vám dopisy Křičím aby... Ale neotrávím víc mé štírky Než jim dáno V soucitu charitativních modelek Rozmělním se do nemilenek A oněmím....
Výkřik, žaloba,smutek, vztek, slzy...snad i pokora v tom je...Líbí moc ***

ARC
21. 03. 2001
Dát tip
Bloncko, co te uzemnilo, prozradis????

Janis
08. 03. 2001
Dát tip
* rozmělním se do nemilenek * * * * * ....

Vyjan
08. 03. 2001
Dát tip
Spoustě lidí se to jistě bude líbit. Mně ne. Moc křiklavé. Pardon.

Bloncka
08. 03. 2001
Dát tip
Vyjan je klasika, takze detail. V dnesni dobe chtej vsichni neco neklasicky... ale nektery klasiky jsou hrozne vzacny... zlatej Vyjan... jo, ta kritika :) kriklavy mi to neprijde, vetsinou me to moc neoslovilo, ale pak se tam najednou objevilo neco, co me totalne uzemnilo. Za to tip.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru