Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ztráta kamaráda

11. 04. 2006
1
0
1925
Autor
karmen
Zraněná to bodnutí pálí a bolí, ke hříchu svádí, bolest je horší než když sypeš ránu solí! Slzy by rády stékaly po tvářích, ale nesmějí! Ne to jim nedovolím! Cítím ztrátu místo v mém srdci je náhle o políčko prázdné. Smutkem bych zemřela, ale to si ještě nesvolím! Vše je náhle tak chladné na povrchu. Uvnitř však zní bouře citu. Dnes jsem Tě opět spatřil. Mé srdce se rozbušilo radostí dech se zrychlil kdesi ve mě vše se rozsvítilo. Jen na chvíli. Byls můj nejlepší kamarád! Teď cítím tvůj nezájem, šimrání v břiše slyšíš mě v sobě, už jen tak hluše!:( Snad mám špatný dojem, v to mohu jen doufat. Sbohem. Vím, že si zapomněl nechci žít, ale já už asi nežiji. Ne teď chci umřít, ale to už se stalo, nezbylo srdce, jen tělo srdce by zpět kamaráda chtělo!
Barbar
14. 04. 2006
Dát tip
Srdce bolí huba kvílí co jsem to provedla? kamáráda nejlepšího ke hříchu jsem svedla Jak je to však v skutečnosti nikdo neví vlastně kdo, koho, kam a proč asi kdo se tvářil slastně Když jdu s holkou do postele asi chci to mít milovat se je příjemné k čemu ňáký cit Jestli ona očekává že to bude napořád budu muset kotvy zvednout nebudu s ní kamarád

karmen
12. 04. 2006
Dát tip
mno spíše by tu měla být kolonka jiná, ale co pro radost to psané sice není, ale ....

solomon
11. 04. 2006
Dát tip
uf..jen tak pro radost jo?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru