Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Morytát o lásce

08. 03. 2001
5
0
2703
Autor
Kangi

Morytát o lásce Chtěl si ještě naposled prohlédnout její tvář Ale snad se bála že se k ní přisaje zuby jedovatého pavouka A odvrátila ty své smyslně rudé rty na druhou stranu Pak mu dvěma rychlými pohyby vypíchla obě oči Vlastně si toho ani nevšiml a zdálo se mu zábavné jak se ještě kousek kutálely Krásně se v nich odrážel střídavě bleděmodrý a bílý paprsek pouliční lucerny Nějaký kluk se zrzavou kšticí si jedno strčil do kapsy Chtěl ho vyměnit s kamarády za několik skleněnek Druhý schlamstl zatoulaný a vyhladovělý pes Pod umorousanou kůží se mu rýsovala dvojí sada žeber Protáhl se v zádech, zazíval a víc si jich už nevšímal Napadlo mě že bych mohl vykřiknout Bylo to jako divoký milování a žádný z nich nevnímal nic krom toho druhého Navzájem se objímali svými pohledy Pochopil jsem že ty jeho oči byla jen milostná předehra Neviděl jsem její obličej protože byla ode mne stále odvrácena Toužil jsem se do něj podívat ale už dávno jsem jej znal Už několik roků mě pronásledoval v těch nejčernějších snech Ale já jsem potřeboval jistotu Chtěl jsem přistoupit trochu blíž ale nemohl jsem se hnout z místa Chtěl jsem zavolat její jméno které jsem nikdy neznal ale které mi pevně sedělo na špičce jazyka Jedním tahem mu rozpárala břicho Od zdola nahoru Cosi ohyzdného se z něj vyvalilo a já se musel vyzvracet Ale celé týdny jsem již nic nejedl a tak jsem dávil jen kyselou nažloutlou tekutinu Zčervenala jako malá holčička když ho chytla pod varlaty Ale rychlé šmik! Vzpomněl jsem si na mladé králíky kterým staří vykousali pohlaví Zase se ze mne vyvalila ta odporná žluč Začal se kymácet ze strany na stranu Obličej mu vybledl Oba stáli po kotníky v tratolišti červené louže Už se asi blížil konec protože po menším hledání v jeho hrudníku vytáhla hlavního aktéra Jak čerstvě vylovený kapr lapalo po vzduchu Ozval se ohlušující aplaus a odněkud se vyrojil obrovský dav Objímal oba milence a děkoval za krásný zážitek Světlovlasá slečna s dlouhýma krásnýma nohama a slzy ve očích oběma nadělila kytice bílých růží Někdo z toho davu šílenců začal křičet že chce přídavek a všichni se otočili mým směrem Konečně jsem se jí podíval do tváře a moje ústa mlčky zašeptala její jméno
FLO
14. 05. 2001
Dát tip
íííí-jo! Označit srdce jako hlavního aktéra je dost dobrý.Je to tak zvláštně napsaný, zase pro mě něco novýho.díky.tip

clovrdik
14. 03. 2001
Dát tip
Ahoj Kangi, díky za dílo, které se fakt odlišuje od všeho, co jsme tady v poslední době četl. Prostě máš svůj styl a umíš mistrně vyprávět absurdní situace, takže TIP.

Verita
08. 03. 2001
Dát tip
wow..................

CZlovek
08. 03. 2001
Dát tip
UF!

MM
08. 03. 2001
Dát tip
oops. to není příliš inteligentní komentář. ale... mám obavu, že se na to dá těžko něco říct. fíha... ehm... a tak.

Eidhell
08. 03. 2001
Dát tip
Umeni bylo vzdy zakryto mlznym oparem blaznovstvi. Basen desi nevedomosti o svem tajemnem obsahu, ktery jen o krucek unika realite, ale jasne vyzaruje neco znameho a zlovestneho. Tu osobu o ktere pises jako bych dobre znal. Desi me jak zapada do meho zivota. Je to ... Rozhodne je to tvoje jedna z tvych nejlepsich basni. Komercniho uspechu se s ni nedockas, ale me si presvedcil. Je to neco co se na Pismaku obycejne neobjevuje, svou ryzi davkou silenstvi, predci vetsinu ostatnich del od kohokoliv. Davam ji do svych nejoblibenejsich.

Yenn
08. 03. 2001
Dát tip
Neco z Maldorora... Tip.

Janis
07. 03. 2001
Dát tip
:) a měla bych se pořád kousat do jazyka nebo si vynechávat místo na krev ...zamykám dveře! *!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru