Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

studnice

12. 04. 2006
1
0
2011
Autor
karmen
Jdu ulicí osvětlenou lampami, vnímám okolní svět jinak, zdá se mi. Jdu a pozoruji s jakými stopami jsi mě zde zanechal, něco ve mě ztěžklo, a přitom létat by chtělo! Letět někam tam kde vidím nebe čas již nestopuji, nemám důvod. Chtěla bych prohlédnout tajemnou studnicí na samé dno, podlehnout. City se nemění, proto chtěla bych zpátky tebe. Emoce se ve mě zmítají, jako hadi se ve mě splítají a na opak. Povedlo se někomu pohlédnout na konec? Co je k tomu třeba? Nebo jsem snad prokleta?
Čumák
16. 04. 2006
Dát tip
jako basen je to takovy divny. ale lehce hororova povidka by to byla mnamajzni. studnice je sqwely slovo!!

karmen
14. 04. 2006
Dát tip
diky Barbare

Barbar
14. 04. 2006
Dát tip
Pláčeš dívko vehementně nad tou ztrátou velkou Kdyby si tě ten chlap sebral nebyla bys selkou Jako dívka pasákova asi bys jen žila když ne tělo potom duše vždy by bita byla štěstí je prožít neštěstí tohoto charakteru dříve než v kolíbce uzříš jeho vastní dceru Potom by se tobě státi mohlo velmi lehce to že zjistíš rozvedenou s dcerou nikdo nechce Gratuluju k tomu neštěstí příště se ti jistě poštěstí :-)

Jolana19
13. 04. 2006
Dát tip
nikdo ještě nedohlédl na konec, jen se o to pokoušíme

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru