Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ADMINI, NECHOVEJTE SE JAK PIČE!!!

15. 04. 2006
0
4
4764
Autor
Repulsion

Vznesl jsem dle mého názoru věcnou konstruktivní připomínku k činnosti adminů. Přestože můj názor podpořilo i několik dalších „písmáků“ nedočkali jsme se podobně věcné a konstruktivní odpovědi ale jen arogantních a uštěpačných poznámek.

Je tedy mou smutnou povinností konstatovat, že admini se zatím chovají

JAK NESVÉPRÁVNÉ ZAMINDRÁKOVANÉ PIČE

Tímto je vyzývám, aby toho nechali a začali se chovat jako dospělí a inteligentní lidi.

Minulý správce Písmáků Lyryk se nětěšil mezi uživateli přiliš velké popularitě. Nemálo jich kvůli němu odešlo na jiné servery. Proč tomu tak bylo?

PROTOŽE MĚL SKLON K DESPOTICKÉMU JEDNÁNÍ

PROTOŽE NEDOKÁZAL REAGOVAT ANI NA DOBŘE MÍNĚNOU KRITIKU

PROTOŽE NEUMĚL KOMUNIKOVAT S UŽIVATELI

A jak se chovají naši noví admini?

CHOVAJÍ SE DESPOTICKY

NA KRITIKU NEREAGUJÍ A S UŽIVATELI NEKOMUNIKUJÍ PRO JISTOTU VŮBEC.

To není dobrý start pro nového Písmáka. Kdyby admini přemýšleli, tak by jim došlo, že jim ani v nejmenším nechci házet klacky pod nohy, ale že jim chci naopak pomoci. Je mi líto, že to tu musím napsat, ale jsem přece jen o dost starší a zkušenější než většina z nich. Mohli by si to občas uvědomit a podle toho se chovat.


4 názory

Vaud
04. 07. 2007
Dát tip
Uuuuž to vidím, tak jo. Budu cestovat za poznáním krátké a dlouhé piče. Vzhledem k tomu, že se stěhuju do ciziny, tak poznám piču i za humny. Díky za nasměrování!

Vaud
04. 07. 2007
Dát tip
Nechápu, jak jsem se octl na Tvém seznamu, protože jsem zatím na nic nereagoval. Nepleteš si mě s někým?

Vaude, reaguješ jako piča. Jako redaktor bys měl mít trochu rozhled po světě a vidět trochu i za humna. Fakt znáš jenom českou píču s dlouhým i? A to ještě nejsou celé Čechy. Měl bys trochu cestovat po té naší krásné republice. Nebo začni chodit na fotbal. Banik tě proškolí v dialektologii, pičo říká (a přirozeně by to tak i napsal, kdyby fotbalisté a hooligani nebyli negramotní).

JiKo, reaguješ jako píča. U nás je to teda s dlouhým. Stejně jako čúrák. Nebo čůrák? Vyber si.

JiKo
16. 04. 2006
Dát tip
A to chceš abychom reagovali? Dílo najdeš v koši

Repulsion
16. 04. 2006
Dát tip
Já se vyfakovat nenechám. Já se když tak vyfakuju sám :o)

stanislav
16. 04. 2006
Dát tip
no. ono to je svým způsobem legrační... snažit se na písmáku něco změnit... :o) ale až tě vyfakujou, tak to ber s nadhledem... :o))

Repulsion
16. 04. 2006
Dát tip
Znáš mě, Stando, já jsem takový nevyléčitelný dobrák a optimista. S tím už nic nenadělám. :o)

stanislav
16. 04. 2006
Dát tip
používáš nadávku, která by mohla být stíhána podle zákona na ochranu osobnosti; nemůžeš veřejně nikomu nadávat, leda by ti to v žertovné poloze napadení výslovně povolili; zeptej se na to právníků, když tomu nechceš normálně rozumět lžeš si do kapsy; provokuješ systém ne abys mu pomohl, ale abys ho odhalil a přitom ignoruješ věcné námitky; excelentní manipulace s veřejným míněním :o)))) Zdenda umí! a lepší to už nebude, ten systém... :o))) a ostatní ptáčci tady to od něj okoukali... Repe, tys hovado, že se po těch všech zkušenostech tady ještě angažuješ... :o))

tak půl hodiny píšu příspěvek a nakonec se neodešle - takže další technickej problém..

Je mi jasný, že nelibozvučný výraz použitý výše byl ironický pokus vzburcovat některé osoby. Já se zas na pár z nich obrátila s jedním technickým problémem, bohužel ten, který by mohl pomoct se s odpovědí neobtěžoval, čekala jsem chvíli, vím, že se tu ještě vychytávaj brouky - tak jen doufám, že se tu na to tak úplně nekašle. PS: ovšem není to jen na Písmáku - prostě se nelze zavděčit všem..

pekylau
15. 04. 2006
Dát tip
´´Tímto je vyzývám, aby toho nechali a začali se chovat jako dospělí a inteligentní lidi.´´ ??????

pozorovatel
15. 04. 2006
Dát tip
kdyby jen trouba... mikrovlnka!:))

Vaud
15. 04. 2006
Dát tip
teď koukám, že to francouzsky taky moc správně nemám

Repulsion
15. 04. 2006
Dát tip
Oni admini vědí, milý Vaude. Jinak děkuji za připomínky, nicméně Tě ujišťuji, že "moje" piča nemá s francouzskými vojáky zhola nic společného. A to ani nemluvím o piče mandarinské, která význam piče prosté do jisté míry neguje. Nicméně, aby to nebylo tak jednoduché, je zde ještě specifické zvolání Pičo!, které za určitých okolností má zase poněkud jiný význam. Jestli tomu nevěříš, doporučuji Ti, aby sis to zjistil. Pokud nevíš, jak si to zjistit, zeptej se Gartha. Ten má na zjišťování vypracovanou metodiku.

Vaud
15. 04. 2006
Dát tip
Jako redaktor musím podotknout, že toto poměrně nekonkrétní zvolání v názvu je gramaticky špatně. Ono vulgární slovo vzešlé za napoleonských válek voláním francouzských vojáků na naše děvčata: "Montre moi pettie chat", se většinou píše s dlouhým í. Jinak vůbec netuším, co tak strašného admini udělali.

Garth
15. 04. 2006
Dát tip
:-)

Repulsion
15. 04. 2006
Dát tip
Já myslel, že je to chyba systému, a vy si tu přitom hrajete na piče :o))

Repulsion
15. 04. 2006
Dát tip
Neztrácím iluze. To bych se na to vykašlal. Kdepak. Jsem plný optimismu a napjatě očekávám věci příští! A venku je fakt hezky. Škoda, že musím makat. Ale na chvilku jsem se tam podívat byl.

šeptala
15. 04. 2006
Dát tip
ztrácíš iluze? nějak pozdě, ne? :) Kašli na to, nemá to cenu. Venku je tak krásně.

Fouckault
15. 04. 2006
Dát tip
Bože Repulsion, ty jsi trouba :-)

akredit
15. 04. 2006
Dát tip
1) vznesl jsi jen obyčejnou připomínku, která nebyla a není kostruktivní, protože se nesnažíš něco vystavět, ale dokázat svůj subjektivní názor, který nemůžeš opřít o zkušenost a odpovědnost na straně adminů; 2) používáš nadávku, která by mohla být stíhána podle zákona na ochranu osobnosti; nemůžeš veřejně nikomu nadávat, leda by ti to v žertovné poloze napadení výslovně povolili; zeptej se na to právníků, když tomu nechceš normálně rozumět; 3) hodnocení mé osoby ti vůbec nepřísluší, protože jsi naprosto bez informací; nanejvýš tušíš něco z třetí až čtvrté ruky; leda bys tady mohl prohlásit, že jsi byl osobně přítomen mému despotickému jednání, ale o tom pochybuji; 4) naopak jsem vedl o sporných otázkách diskuze, které nebyly, tobě podobnými naivky, vedeny čestně a kontruktivně; kritizovalo mne hodně lidí a leckdy jsem si vzal ponaučení, ale o tom nechceš nic slyšet ani vědět; vzrušuje tě napadání autorit a symbolů bez ohledu na cokoliv; 5) často neumí komunikovat ten, kdo se snaží anebo musí říct nepříjemnou pravdu; zajisté by bylo populisticky výhodné lavírovat a chovat se macchiavelisticky; ty sám se domníváš, že tu nyní demonstruješ příklad umění komunikace?? -> myslíš, že teď se zamindrákované nesvéprávné piče podrbou na hlavě a podvolí se tvé naivní nezkušenosti?? 6) rekace na kritiku a následné diskuze se v minulosti neosvědčily ani když byly protkány omluvami dobrou vůlí čímkoliv... a to z jediného důvodu, protože soupeří nesmí být nemilosrdní a nesmí přestat vidět člověka, což se tady vždycky stávalo masivně za doprovodu zlomyslného posměchu většiny neinformovaných; 7) lžeš si do kapsy; provokuješ systém ne abys mu pomohl, ale abys ho odhalil a přitom ignoruješ věcné námitky; excelentní manipulace s veřejným míněním; 8) jinak měj samozřejmě krásný den, protože tahle virtuální pitomost by ti neměla zabránit v normálním reálném životě odejít od obrazovka do polí a radovat se z kýčovitého slunce;

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru