Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Je tu dost srandy?

08. 03. 2001
2
0
3022
Autor
Funda

K této myšlence mě přivedla Falka, kterou považuji za velmi pozitivní osůbku.

Mám dojem, že v poslední době stále více ubývá lidí, kteří se snaží okolo sebe šířit radost. Tato situace je patrná nejvíce na ulicích,kde se na sebe lidé mračí a častují se občas nevybíravými slovy. Ovšem ani v poezii, kteroužto jedinou mohu snad posoudit, nespatřuji v poslední době příliš věcí obveselujících lidskou mysl. Stále méně se objevují díla, která útočila na naše bránice svou jednoduchostí a neotřelým vtipem. Tím nechci nabádat k psaní bezmyšlenkovitých děl. Naopak, dílo kterému se může člověk pousmát, a zároveň v něm vidí myšlenku,považuji za velmi cenné. Tímto bych Vás chtěl vyzvat k pokusu o napsání alespoň malinkatého dílka k pousmání. Díky, Funda
Falka
14. 03. 2001
Dát tip
rire lže, úsměvy umí nádherný... a ono už to jeho jméno rozusmívá (když někdo umí francouzsky a nebo se mu to přeloží, jako mně) Harku :o)))) (vidíš, jde mi to, tak žádnej strach)

rire
14. 03. 2001
Dát tip
tak jeste ten potencial nacpat do basnicky >-) at line, line, preteka :) juuu, hele, Falci to nemuzes mi takhle poranu davat dobrou naladu, to me prepadne depka jeste nez stihnu usnout :))))))))) ying - yang :)))))))))) bing, bang! :)

Prokletí
14. 03. 2001
Dát tip
proč se má pokoušet psát vesele, když by to bylo falešný? a na ulicích se usmívám sebevíc, je mi jedno, že lidé neodpovídají stejně... koukni jak to umím: 8c)))) m.

rire
13. 03. 2001
Dát tip
kdyz mne se psat zertovne nedari... a vubec usmevy umim taky jen takovy zamysleny a napul smutny... ...ale o to vic si vazim tech, kteri to dokazou (viz. papouch) drzim vam palecky at se vam to podari! :)

Falka
11. 03. 2001
Dát tip
Já za nic nemůžu... :o) A pevně doufám, že pozitivní nejsem... nebo že by měl Vojtek přece jenom pravdu, když tvrdil, že to moje sluníčko a záření je jen z toho, že jsem se koupala v uranovém jezírku...? Fundíku, víš co? Ono smíchu není nikdy dost, ale nemám pocit, že se dá na lidech takhle vymáhat :o) Rozesměj je a určitě se k tobě přidají ;o) Posílám vám všem žlutavé slunmíčky na hraní, věřím, že s tím uranem Vojtek pravdu nemá :o) ☼

Janis
09. 03. 2001
Dát tip
slzy...a proč........víš kdybych brečela pokaždý.když mi někdo řekne něco né moc hezkýho....bylo by přede mnou obrovitánský slaný moře! :) Tak si to tak neber!

Bacil
09. 03. 2001
Dát tip
Já myslím, že mne snad z tohoto nikdo vinit nemůže...

čtenář
08. 03. 2001
Dát tip
Myslím si, že je tady vtipnech blbůstek dost a dost.

Jouda
08. 03. 2001
Dát tip
jo? a kde prosím tě?

Janis
08. 03. 2001
Dát tip
To nemyslíš vážně!!!!!!! Tomu nevěřím :(

proto
08. 03. 2001
Dát tip
měl jsi to napsat tak, aby v tom byl vtip, ne jen rozumy..

Naso
08. 03. 2001
Dát tip
kto hľadá nájde! stačí sa poprehrabávať v tunajších autoroch... Stojí to za to!

Bloncka
08. 03. 2001
Dát tip
co takhle okurcicko, okurcicko nechod k lesu na policko! myska tam ma domecek ukousne ti konecek! Alenko stuj, auto houka! na nem v pytli bila mouka auto mouku rozvazi z velikeho nadrazi... to bylo aj poucny, ne?

Funda
08. 03. 2001
Dát tip
Bloncka:díky to mě opravdu potěšilo Pro ostatní:myslel jsem, že je málo srandy v dílech V kritice je většinou srandy až dost. Naso:hrabu, ale asi málo

Janis
08. 03. 2001
Dát tip
Fundí...né že bych Tě chtěla urážet..to opravdu ne....ale neznáš jistého "tupouna"...psával tady na Písmáku..Váš styl je hodně podobný! :)

Funda
08. 03. 2001
Dát tip
Upřímně Ti děkuji. Věř, že po tvářích se mi právě koulí dosti hořké slzy. PS:to co píšu myslím smrtelně vážně Ještě jedna věc.Jestli zkritizuješ mojí pohádku, tak už si mě radši prosím nečti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru