Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

dálnice

11. 09. 1999
0
0
1635
Autor
slavek

Vím, že tahle dílka za moc nestojí. Píši je jenom abych se odreagoval, proto je nemusíte ani číst. Děkuji za pochopení, a prosím nenadávejte mi moc. Mám Vás rád....

Zavřu oči, Představuji si: Jsem v autě. Okolo nikdy. Stojím na dálnici. Rozjíždím se, jednička, dvojka, trojka.... čtyřka.... Tachometr překonává magickou hranici stopadesát.. Dálnice je prázdná, tichá. Nově opravená a postavená. Hladký povrch nezpůsobuje žádné chvění vozu. Jedu po rovině, i do mírných zatáček. Další zatáčka. Za ní --- betonová zeď.. Fuj, to byla zase jednou představa. Otevřu raději oči. Jedu po dálníci života...
Saša
17. 09. 1999
Dát tip
Aha, tak proto při 150 jedeš na čtyřku - už jsem se chtěl divit, kde máš pětku. Ale i tak doporučuju snížit rychlost (i v životě) - v kalupu můžeš spoustu věcí (a hlavně lidí!!) přehlídnout a to by byla škoda, nemyslíš?

slavek
17. 09. 1999
Dát tip
máš pravdu. A to je opravdu škoda.

Datin
13. 09. 1999
Dát tip
Správné rozhodnutí... Otevři oči... Vždyť kolem je toho tolik zajimavého, na co se stojí za to podívat...

Bibša
12. 09. 1999
Dát tip
(Slávo, dík. Právě si dělám řidičák a už tak z toho mám hrůzu ...:-)

Myslím, že dálnice života není o nic bezpečnější a míň zrádná a nevyspytatelná ... taky být Tebou, tak nejedu 150, ale v klidu a pohodě si vychutnám jízdu. Život není zajíc, neuteče!!!

slavek
12. 09. 1999
Dát tip
Bibša no 150 je asi tak maximum co jezdím.. Považuji to ještě za bezpečnou rychlost ( mám velké, těžké, staré auto, které dobře sedí..)
Řidičáku se neboj. Jsem si jist, že to bude bez problémů.

B.Ezejmenij
12. 09. 1999
Dát tip
Dalo se to tušit...
O to je to hezčí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru