Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sama

07. 05. 2006
4
2
1707
Autor
assez

vyplozeno ve stavu deprese :-) pro T.



Návykem slepých snů

Třepotá se v komnatě

Odsouzení Svých

...Sama...

 

Nahá

         Trpce slaná

                             Už i zlá

V duze tiše vybledlé

Prochází se jako vždy

...Sama...


2 názory

assez
25. 11. 2006
Dát tip
och,dekuji;-) se budu snad i cervenat nad tou chvalou..ale jsem strasne rada,ze se libi,ze nekomu pripomene jeho vlastni myslenky a pocity :-)

Jehanne
25. 11. 2006
Dát tip
Deprese je věrná kurva. Ale po jejích polibcích zůstávaj na rtech skvělý verše. Čím víc o Tvejch slovech přemejšlim, tím víc se mi vpíjej pod kůži. Moc se Ti povedla. Totálně mi promlouvá z duše, a kdybych neměla mrazem ustrnulý ruce, asi bych i zatleskala... Děkuju Eficzko. Mr.TeepeQ*

assez
26. 06. 2006
Dát tip
samantarosi : díky, to mě fakt potěšilo !:-) Lyrae : díky moc, jsem ráda,že se líbí, v té chvíli kdy jsem to psala,jsem byla docela hysterická,tak asi proto ta dramatičnost :-p Morticie : díky,budu se snažit ;-)

Morticie
08. 05. 2006
Dát tip
Tahle zní upřímněji než ty ostatní, jen tak dál : )

Lyrae
07. 05. 2006
Dát tip
celkový pocit je překvapivě velmi dobrý, místy to skřípne, asi ta duha nejspíš. po první "Sama" je to bez chyby, pak mi to zní v těch třech řádcích jako příliš mnoho dramatičnosti najednou, ovšem obrat "Už i zlá" je perfecto. tahleta se ti ale vážně moc povedla. tipnu si.

samantarosi
07. 05. 2006
Dát tip
líbí se mi..nejvíc to trpce slaná je to jiné než to co sem tu zatím četla

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru