Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

17. 6.#Kouzelník a jeho pes

23. 05. 2006
1
0
5847
Autor
ch_34

Zdravíčko, velevážení! V sobotu 17. června roku 2006. se v České Lípě uskuteční festival kapel Českolipska. Festival pořádá klub Progres a bude mít dvě scény. A na té malé, tím chci říci, alternativní vystoupí vedle takových jmen, jako je písničkář Jirka Gottlieber, také skupina Kouzelník a jeho pes. Skupina Kouzelník a jeho pes je dílem z Jablonce nad Nisou a dílem z Mladé Boleslavi. Vyznačuje se především jistým snobismem, protože na takto malých, myslí se, regionálních festivalech odmítá ze zásady hrát. Pro to, a pro nic jiného, budou její členové pouze číst, aby tím vyjádřili nikoliv protest, ale své výsostné postavení nad tím regionálním potěrem, se kterým jim kategorický imperativ káže se setkat v jakýchsi jeskyních v podhradí.


Tato upoutávka bude aktualisována; dosud není na webu plakát ani celý program festivalu. Bude dodáno.

17. června 2006. roku v atmosférickém prostředí Vodního hradu Lipý v České Lípě vystoupí ??CANDELA??, X - Minor, Lingers, V tunelu?, Obří broskev, Red Eye, Optimik, Plastic People of the Universe, Divnej den, Lužická Tráva, The Sound Of A Didjeridoo, Konec Chemického Posypu!! 24. 5. 06: Proslýchá se, že místo Candely budou Imodium a další a další na druhé scéně v podhradí festival pořádá klub Progres, kde lze sledovat vývoj utváření programu: http://www.klubprogres.com/program.html
ch_34
27. 05. 2006
Dát tip
Už pěknou dobu se o tom nikdo nebaví. :-)

sidonia
26. 05. 2006
Dát tip
dyz ono je to moc daleko no pokecame az na trutnove;)

jo!

sidonia
25. 05. 2006
Dát tip
avi mam brat jako pozvani ci co??:)

ch_34
25. 05. 2006
Dát tip
několikrát mi kdosi řekl, že v mařeně je pravda, posílal jsem ho doprdele.. .ale, když tě tak polouchám, měl asi recht

Wemi
25. 05. 2006
Dát tip
jeníček a mařenka sem já a můj bratr, takže si dávejte pozor na tlamičky, drahoušci... a můj bratr holka teda rozhodně neni, a jesli si to tady někdo myslí, tak může dopadnout docela špatně! (si myslim, ale nejsem o tom přesvědčená) JINAK: chcete mě? (psí oči) jojo, ráda bych tam, ráda, ale.. taky ste to nemohli nějak přeorganizovat? aby to bylo trochu dřív nebo trochu pozdějc... trdla ste všichni, do jednoho... a myslim si, že vyšší, lepší, čistší, krásnější, chytřejší a dokonalejší, pavle nejsi.. o tom ještě dáme řeč, ti to vysvětlim... neboj se... (kulišáckej výraz)

ch_34
25. 05. 2006
Dát tip
mluvim o tvejch pindách :-)

to tady ani nerikej kdyby sem zavital jirik tak te vyhodi z kapely

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
jsou sračky

protoze beatles

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
No.. to je taky pravda. Jsem lepší, vyšší, krásnější, chytšejší, čistší a po všeliké myslitelné i nemyslitelné stránce dokonalejší. A stejně tak Jablonec. Jsi buk. proč mluvíš o nějakým pořadí? to je jakobys chtěl, abych říkal, že Jeníček a Mařenka jsou holka a kluk

to teda neni....kecas...davas to kvuli tomu ze si myslis ze ses lepsi a stejne tak jablonec....

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
na Gottliebera to nesváděj... písničkáři tohle nedělaj.... je to abecedně, Jiříku.. a právě pro to je kouzelník první taky

a zajimalo by me proc jee ten vopelichanej jablonec na prvnim miste pred boleslavi kdyz gottak na plakat pridlal jenom MB

proc si sem nedal ten skvelej plakat od pane gottliebera?

avi

avi

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
přiznávám se. mohla by to bejt šou (vydechnuto)

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
teď je mi trochu trapný přiznat, že jsem béčko

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
jakej wiruz? neznam wiruz? jakej já? kdo je ja? kdo je Nadja?

chacha...uz se tesim

chacha...uz se tesim

chacha...uz se tesim

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
jak chceš.. tvoje věc nikomu nic nenutim

"Někde jsem četl, že, když někdo někomu určuje" - neuraž se, ale tahle věta mluví (ohledně zmršené interpunkce) sama za sebe... :))))))) (smajlík je tam proto, že už se královsky bavím)

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
ty jo! to je dlouhý

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
Někde jsem četl, že, když někdo někomu určuje, jaké prožívá emoce (aniž by kdokoliv mohl být kdy oprávněn k tomu, aby soudil), že do něj jen a pouze projekuje emoce své nebo ty, jichž se od sebe bojí, svůj stín, dělá to z touhy svést tuto svou vinu na někoho druhého. Ale to jsem jenom četl. A odpusť mi tuto mou poznámku; to jen, že opravdu nemám rád, pokud mi někdo přisuzuje cokoliv. Ne, nevztekám se. A nemám potřebu tuto reakci zjemňovat smajlíky. Věřím, že ty se také nevztekáš, nehněváš et caetera et caetera et caetera. Ať se ti zdá "aktualisace" jakkoliv nepatřičná, věř, že já jsem na tom podobně s variantou, kterou zřejmě preferuješ ty. Myslím, že interpunkce netrpí. A přeci: :-)

P.S. To nic nemění na tom, že upoutávka je to vymaštěná a velice zajímavá.

:) Interpunkce trpí, a "aktualisace" taky působí nepatřičně (byť mám pocit, že se tahle varianta stále připouští) A nevztekej se:)

ch_34
24. 05. 2006
Dát tip
Bylo by hezčí na ty dva překlepy upozornit přímo... ještě něco se ti nezdá?

přispěju ti desetikorunou na kurs mateřštiny, chceš?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru