Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NEMUSÍŠ SE BÁT

16. 03. 2001
4
0
1780
Autor
Kamenna_Tvar

Nemusíš se bát nebudu prosit o Tvojí lásku nikdy bych se tak neponížila, ale vždycky na Tebe budu myslet, jako na někoho, koho jsem mohla mít a jsem si celkem jistá, že to budeš cítit stejně. I po dlouhé době až budeme mít každý někoho jiného si budeme tajně představovat jaké by to asi bylo, kdybychom byli spolu. Občas je těžké přiznat sobě a těm druhým, že nám na někom záleží a tak raději mlčíme a pak po letech si uvědomíme, že by to přece za to stálo a je nám moc líto, že jsme to alespoň nezkusili. Láká nás nepoznané, protože o tom si můžeme snít protože se nikdy nedozvíme, jak by nám spolu bylo tak se jen domníváme a litujeme každé nevyužité příležitosti.
Lasy
30. 03. 2001
Dát tip
Mas pravdu - je treba sebrat vsechny sily a odvahu a ucinit alespon malinky pokus dat vecem jiny spad, nez abychom si neco po dlouha leta vycitali jen proto, ze jsme meli strach sami ze sebe. Je to moc hezka basen, vlastne neni - hezka - je pravdiva. -tip-

Katerina
20. 03. 2001
Dát tip
To cloveku prijde lito... to ja jsem tu odvahu nemela, nezkusit to, tak jsem to zkusila a nic lepsiho jsem nemohla udelat!!!!! tip

Bibša
20. 03. 2001
Dát tip
Tvářičko, já vím, že to pomáhá:-) Jsem ráda, že ti to pomáhá a vůbec ono to vlastně pomáhá i nám ostatním. A ikdyž kritizuju, tak si tvoje jméno v seznamu vyhledáváma čtu tě ráda.

Javert
16. 03. 2001
Dát tip
Úplně si představuju, jak to recituje Černý a sbory do toho dělají úúú úúú. Kdyby to končilo "a cítím se jako král", tak je to dokonalá iluze. :-)

rire
16. 03. 2001
Dát tip
BY.... grrr

Bibša
16. 03. 2001
Dát tip
Keby jsi to dala spíše do prózy a okořenila, udělala bys líp... to víš, kritizuju, protože vím, že umíš psát líp:-))) Je to prakticky jenom nezpracovaná myšlenka.

Paní Bibšíková :), moje básničky (dají-li se mé výtvory básničkami nazvat) jsou vlastně všechny jen volné myšlenky, kterými se snažím udělat si pořádek ve své (někdy pořádně zamotené) hlavě. A věř mi, pomáhá to!

Astalavista
16. 03. 2001
Dát tip
Narozdíl od ostatních si myslím, že je to napsané velmi dobře. Nenechala jsi se svázat nějakou formou, pouhé plynutí myšlenek básni prospělo. Jelikož bych mohl vyprávět podobný příběh a tvé zpracování je mi blízké, tady máš TIP.

Funda
16. 03. 2001
Dát tip
Souhlas s Astalavistou.Snad bych chtěl jen dodat, aby ses příště nebála, protože život bez skutků je velice krátký a prázdný. PS:přeju Ti příště hodně štěstí, a člověka který nebude chtít mlčet

Funda
16. 03. 2001
Dát tip
Jestli jsem se spletl a v Tvé duši nebyla ani malinká obava, tak se omlouvám.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru