Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

můj nový černobílý přítel

08. 06. 2006
15
0
3035

včera jsem tak nějak ležela v posteli, když v tom mi můj plyšový drak zašeptal do ucha, že prý viděl, jak se mým bytem prochází tučňák, prý byl takový malý a strašně se smál. A tak jsem teda vstala a jala se hledat toho nezbedníka, jenže jsem ho nikde nenašla. Jen jsem si však lehla na lůžko, už jsem slyšela capkání jeho malých nožek. a pak...pak jsem uslyšela to chichotání. normálně se mi smál! a ještě k tomu všemu tak strašně zlomyslně. tak takhle to tedy opravdu dál nejde! vyskočila jsem z peřin a začala hledat tu malou černobílou potvoru. schovával se za pohovkou. vykukoval a drze se smál! požádala jsem ho, aby vylezl. nic, jenom se tak podivně pochechtával. a pak se stal zázrak. tučňáček vylezl zpoza gauče a napřáhl ke mě své černé křidélko. představil se jako Tučňák Tufňák. potřásla jsem mu pravicí a nabídla mu něco k pití. dal si jen vodu s ledem. vlastně to byl docela příjemný společník, hezky jsme si popovídali, ale když jsem se otočila, abych mu dolila pití, zmizel. smutně jsem si povzdechla a šla spát.

ráno jsem se vzbudila a považovala to vše za obyčejnou halucinaci, tedy, dokud jsem se nepodívala na kraj postele. Tam jsem spatřila mokrou skvrnu ve tvaru tučňáka.


Ale jo... :))

teda, taková krásná kritika :o) díky

a2a2a
29. 07. 2006
Dát tip
Se zájmem jsem si přečet tutu poídečku a několik tvých básní. Musím k této povídečce říct, že se mi vcelku líbí. To téma sice není nijak nové, snové představy popisují mnozí, ale nová a moc hezká je pro mne vyústění, které tradiční pointu netradičně ozvláštňuje. Líbí se mi také, že není ukecaná, má spád a rozběh je vydařený. Tip.

jo ja taky hmyz taky nemusim ale i hady a pavouky...

koně mam taky ráda...kdysi sem na nich jezdila...taky miluju kočky...malý psy...lachtany...humry, pavouky, hady... atd. vlastně všechno krom hmyzu

jo..tak to jo.ja zas kone:-)..ne mam vsechny zvirata strasne rada

miluju tučňáky :o)

Taky bych si aspon ve snu chtela potrast s tucnakem rukou..:-)libi se mi toto dilko..davam tip*

nene, přechod nebyl, furt mam vokna :o)

MeTB
14. 07. 2006
Dát tip
Jasně, přechod na Linux má svoje specifika, každý se s tím vyrovná jinak.

tak to byl asi inkontinentní sen o Antarktidě =o)

Čumák
14. 06. 2006
Dát tip
:)

čumák, jj, já vim, ale mě se to docela líbí

Čumák
12. 06. 2006
Dát tip
to je hruza

Plopez
09. 06. 2006
Dát tip
já souhlasim se StvNem. jako nemám nic proti tvorbě pro děti, ale i anuimovaná pohádka musí nechat toho svýho draka umřít nějak originálně, j i nak je to nuda, nuda...

StvN: já chci psát, a tak psát budu :o) navíc mam dojem, že se to dílo líbí docela hodně lidem

JiKo
08. 06. 2006
Dát tip
úsměvné :-)

StvN
08. 06. 2006
Dát tip
Aha. Nechci se dotknout tvého stavu, ale nepřijde mi to jako důvod psát taková díla. Jestli je vůbec rozumné psát. I když se člověk asi nudí.

StvN: beru antibiotika spolu s antikoncepcí, což mě trochu sjíždí, takže nemůžu myslet...fakt je to hodně naivní...časem to snad upravim...

StvN
08. 06. 2006
Dát tip
Ale takhle schválně to přece umí napsat téměř každý. Proč sis nedala záležet?

StvN: to je schválně primitivní...a ty tipy, taky mě to dost překvapilo...

StvN
08. 06. 2006
Dát tip
Teda kde se vzalo těch dvanáct tipů? Jinak dílo je takový, já nevim, primitivní.

Nickyx
08. 06. 2006
Dát tip
:) no vidíš :) *

oleandr
08. 06. 2006
Dát tip
...

Rabb
08. 06. 2006
Dát tip
líbí se..* ..jen ta úprava.

malomyslní
08. 06. 2006
Dát tip
moc povedený dílko, moc se mi líbí :) tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru