Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

varování ..... => použijte nouzový východ

13. 06. 2006
4
0
1759
Autor
yzžet

Varování ( mně – tobě – nám –vám ) Aech …to nám ještě chybělo … jedno neopatrné experimentování v mé kuchyni a máme problém ..všichni ! ..že jsem se nedržela osvědčeného receptu …proč jsem se jen nechala vyprovokovat ( jenykem) a do tak zaručeného návodu přidala , na jeho doporučení , další surovinu DROŽDÍ . Fouckault mi také rozšířil seznam o křupavé rohlíčky , ale ty jsem raději hodila do sušičky (na památku )voněly totiž pekařskou láskou . ….no,ale žádné rozptylování …máme naspěch ….. z malého zakukleného bezvětří vykynula megalomanská hmota ,která se i nadále rozpíná – kyne – přetéká – Ježíš , intimní závorky povolily a vše bobtná - teče k vám . Křičím do té hmoty nejrůznější zaklínadla ( Hrnečku UŽ DOST . .. Písmáčku zablokuj bezvětří ….Maminko pomoooc …. Bože dej nám sílu přežít ….) NIC . Mám nápad ,snad pomohou rohlíčky … zavřu s nimi přívod kyslíku …vše utěsńuji ….marně …situace se naopak zhoršila – hmoty přibylo . Ornament roste geometrickou řadou a probublává do každého nicku ….. co bude s námi ? ….co bude s naší planetou ? …. S O S zachraňte se …utečte …..=> ….. => ….. => slibuji ,že už napříště se budu držet jen osvícených receptů ... => použijte nouzový východ ...= > ... omlouvám se .. =>

( v i d í t e    t o       t a k y )
                                ( d )
 
 
 
 
. …: . .O. : ….. ::…:… .   . …. ..    .. .. . : . . . . …… …………: ::::: ..::::……O O O..………. . . .................
……R ……..::: …… ..……N …::……………A. .. .. …. ……. .…: : : : …… : …M ..…::::: … …. ..............
..E …….. N …. . . . . . ……… … T … . .…: …: .….:...:.. .. …….. .....… …………… . ……… ….. ..
……………………………… … B ………..E … Z ..
….. … ­… : : : : . … …. … ……….V ……..E .. T
…R . …. …….. I…………………………   … :.. : ………. . ..….. .….. .:… . . ….. . . .. … ………. .. …. P  … R ..O…BUBLA ….VA………DAL .. . . ……. … ………………….. …..       … …….. ..A …………… D ….   A …… L …………………..

Baziliška
14. 06. 2006
Dát tip
úúú...cos tím sakra myslel??:)))

Baziliška
13. 06. 2006
Dát tip
Prolog perfektní:-))) Drama je to spíš tematicky než žánrově;)) **t**

Norsko
13. 06. 2006
Dát tip
tož jako ... probublalo ..., ale, mezi náma, mně tak bublá jenom šampaňské :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru