Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Přiznávám se v plném rozsahu obžaloby

21. 03. 2001
7
0
2432
Autor
Kangi

po zádech mu stékaly potoky lepkavýho potu bál si jenom povytánout rukávy či sundat šál kterej u něj včera zapomněla celý tělo měl tetovaný dlouhejma škrábancema a dravčími stisky zubů jako by včera v noci zabloudil a chtěl přespat v kleci na oranžovo-bílo natřenýho tygra nechtěla věřit že je poprvý uvnitř ženských vnitřností a na dlouho se odmlčela laskala ho ve vlasech a on sbíral sílu, aby moh odejít za chvíli to již nedokáže byla jako pavouk když stříkne dávku jedu do těla obtížnýho hmyzu a poté z něj labužnicky vysává zčernalou hmotu že zbyde jen to krásný tělo který zabalí do bílejch fáčů a pohodí na ňáký suchý místo aby to dýl vydrželo řekla že si to myslela již dávno že je teda asi teplej musel ji praštit až ji z koutku úst pomalu jak věčnost stékal rudý pramínek sladký krve usmívala se naň jak Kristus když ho přibíjeli k kříži a řekla že chce ještě ať si veme řemen s ocelovou přezkou všecky tři měly krásný oči a dlouhý nohy říkaly že dnes večer maj mejdlo aby šel s nima bál se že se bude muset svlíknout a ony si jak stopaři z divokýho západu přečtou celej ten příběh z dlouhý noci jak se líbali v dešti o půl páty k ránu před jejím domem v osvětleným okně se rýsoval strhanej mužskej obličej a ona mu říkala že to bylo k zešílení krásný a že má vážnou známost který už nikdy nechce být nevěrnou
Janis
01. 04. 2001
Dát tip
*!

Mythus
25. 03. 2001
Dát tip
To bola pesť do tváre!

MM
22. 03. 2001
Dát tip
(*) chtělo by se dodat, jsem zasažen jako obvykle, v plném rozsahu básně a toho za ní. ouvej.

no comment... TIP!

Albireo
21. 03. 2001
Dát tip
Velmi, velmi dobrý, Kangi. TIP

Hezkej naturalismus. Máš talent!

Verita
21. 03. 2001
Dát tip
..................wow

Eidhell
21. 03. 2001
Dát tip
Krasa vzdy je skryta zahromadou hnusu. Dilo je vlastne myslenkovy basnicky prepis autorova povidkoveho dila Vse me o zenach. Doporucuji vsem, co se nestiti sajratu, co si rika umeni. TIP a me nejoblibenejsi dilo.

Mea
21. 03. 2001
Dát tip
TIP jak hrom.

clovrdik
20. 03. 2001
Dát tip
Zase, jako vždy u tvejch děl, musím říct, že je to fakt dobrý, má to svoji hloubku v obrazech, hloubku v představách a vyústění. TIP.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru