Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

opilá

19. 06. 2006
4
1
1852
Autor
karmen

promin te jsem malinko v naladě a nějak to musí jít ze mě pryč ač jsem si zbytek dne užila tohle je prebytek co zustavá

Opilá jen tak v náladě sedim si a vzpomínám na to kam ten svět asi s námi zpěje že vše kolem mě růžový a já kurva nevím co se děje, ale je to něco nádherného něco nepoznaného . Chtěla bych si povídat jen tak o ničem a o všem, milovat se na trávě hladit tělo vedle svého ted právě se dotýká nebe srdce mého a je to nádherné nemyslet na problémy na to jak je vše kolem mě záludné. Chci žít chci si užívat zplna hrdla pít nechci se dále věcmi všedními užírat! Seru na svět co kolem mě jako lavina padá aby zachvíli zadusila a ukázala mi záda. Miluju život ač smrti se bojím jak čert kříže někdo sundal od blázince mříže já nechci být střízlivá protože pak sem málo vtipná a sama sobě ošklivá ač tohle není řešení tenhle den tahle noc je moje beru jeho sen jeho moc! Svedla bych tě kdybych mohla zavedla bych tě na místa kam kroky lidské krom jedněch nevkročili tak pozor, abychom hned tak neskončili v posteli či hrobě vše není jen jedovaté a slizké tohle patří mě a tobě at jsi kdokoliv at piješ cokoliv je s tebou zábava ráno hlava bolet oči budou bulet tak at si já sem živá světe můj já si zpívám píseň co jen ve mě zní!

1 názor

Amaranta
28. 01. 2007
Dát tip
Líbí líbí*

elfka_Sea
20. 06. 2006
Dát tip
*t i s chybkou *t .)

karmen
19. 06. 2006
Dát tip
děkuji ti moc si mě potěšila a já to zkoušela mockrát v tomhle stavu psát, ale radši sem to sem nedala, nevím co mě to chytlo :)

to je super.. obdivuju ty, co dokážou psát v ,,náladě´´.. v tomhle stavu vyjdou napovrch i ty nejniternější pocity... tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru