Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pló?

03. 07. 2006
0
0
2761
Autor
Krásnoočko

Pló je žena něžně otevřená řečištěm nářečních naplavenin slovních spojení muže a ženy, ženy a muže + dlouhodobě/ nově plnohodnotné, registrované pló. Pló je radost ze spojení. Pló je první nota bez záclonek otevřených oke-nic ho nemůže nahradit. Je nenahraditelné. Pló je univerzální. Pló je uzavřené bytelnými dveřmi před dřeváky a lyrickými mektálky. Z dálky doléhá ze spaní ke každému z nás. Nesnažme se v nás proto pló potlačovat, jelikož plagované, pokřivené pokusy o plóesi vedou pouze k osobním a rodinným tragédiím. Z manifestu Klub aktérů s pló po pló.

To je vše, co jsem na netu o pló objevila. Zajímalo by mne víc.

Třebas:

  • Lze nepsat pló?
  • Kdy a jak se z nepló stává pló?
  • Jaký vztah je mezi pló a taj-dó?
  • A kdo za to může?
  • Dostane se někdy pló do čítanek nebo už tam je?
  • Kdo patří mezi živé, připadně mrtvé klasiky či typické představitele pló? A plóč?

Noe1
04. 07. 2006
Dát tip
no dyť říkám, že je magor ;-))), ještě se o to sám vehementně hlásil :-)))))

Noe1
04. 07. 2006
Dát tip
plóvl? jenyk je normální magor, jako si ty i já :-))) Skoro se mi chce říct to maugliovské "jsme jedné krve" vy ste si něco udělali?

Noe1
04. 07. 2006
Dát tip
Pló je boží (jen nevím jestli to náhodou není bič boží). avi Hrbol, aby to věděl. A avi Jenyk, aby to taky věděl.

Noe: Přiznávám, zkusil jsem to. Ale je vidět, že jsi vždy ve střehu.

Noe1
04. 07. 2006
Dát tip
Pišta: ale no tak, ty mě zkoušíš, že? Ptát se v kontextu pló na takovou banalitu

Co je to "chtoustavost"?

Noe1
04. 07. 2006
Dát tip
Křivák: Křiváku, ty si ale křivák. Jak můžeš zpochybňovat něco tak čistého, ryzího, chtoustavého? Jak se můžeš otírat o pló, plósímtě?

Křivák1
04. 07. 2006
Dát tip
Objevil jsem jeden velmi závažný fakt týkající se pló. Co je pravdy na tom, že manifest pló má ještě jednu - neveřejnou část: ..Z literatury a umění postupně vytrhneme její sociální podstatu až zbyde čiré destilované pló. Malířům vezmeme touhu zabývat se zobrazováním a zkoumáním procesů probíhajících v hlubinách národních mas ale pouze pló. Literatura, divadlo, kino budou zobrazovat a oslovovat nejnižší pudy a vášně. Všemožně budeme podporovat a vyzdvihovat tzv. umělce, zastávající a ztělesňující v lidském vědomí kult sexu, násilí, sadismu a zrady, zkrátka všelikou nemorálnost. Sprostota a drzost, lež a klam, opilství a narkomanie, živočišný strach z druhých, nestydatost, zrady a nacionalismus a nepřátelství mezi národy nejvíce pak nepřátelství k ruskému národu - to všechno co nejobratněji, aniž by si toho někdo všiml budeme kultivovat až to rozkvete v krásné květy a přinese toužebné plódy.

JiKo
03. 07. 2006
Dát tip
mě v hospodě hostinský dycky píše pló-t z piv na papírek, čili to je příklad jak široké masy kapitalistů využívají pló proti nám nejnižším 10 000 ům.

papouch
03. 07. 2006
Dát tip
já jsem zásadně ploti!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru