Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

DNES UŽ VÍM

21. 03. 2001
1
0
1578
Autor
Kamenna_Tvar

*22.2.2000

Dnes už vím, že nemůžu brát vážně, věci, které jsi řekl, protože to byl rozum, který vyhrál souboj se srdcem a ten je v lásce špatným rádcem. Jak jen si můžu být tak jistá? Zažila jsem to tisíckrát ... Nohy by nejraději běžely za Tebou, ale v hlavě se opět ozval varovný hlas jako by říkal: To co cítíš, není vůbec důležité ta bolest se brzy vytratí a všechno bude zase tak jak dřív musíš jen vydržet, protože jen tak bude vše jednodušší. Aniž jsem si to uvědomila, vydala jsem se tou druhou cestou -bez Tebe. Nesčetněkrát jsem ten hlas poslechla a nesčetněkrát mne znovu překvapilo, že bolest doopravdy odešla. Jenže něco tam hluboko uvnitř přece jen zůstalo. Ta příšerná prázdnota, kterou nedokáže nic přehlušit. Dnes už vím jediné, že jakkoli mne to bude bolet že jakkoli to bude složité půjdu dál tou první cestou, dokud nepadnu vysílením k zemi. Ale nikdy nikdy už se nevzdám, protože nesnesu tu děsivou prázdnotu ve svém srdci, která se roztahuje každým dnem víc a víc, aby mě jednou pohltila úplně celou. Nikdy už nenechám zvítězit rozum nad srdcem, protože nechci, aby se celý můj život stal jednou velkou prázdnotou.
rire
21. 03. 2001
Dát tip
nechej sve srdce zvitezit nad rozumem a zivot bude krvava rana

inventor
21. 03. 2001
Dát tip
nevím jestli je dobré vydávat takové citové vyznání ke kritice bezcitným kritikům mého typu, mám sklon být na tebe hodný, když ona to ale není ještě vyklubaná poezie :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru