Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milenecký hlas

16. 07. 2006
7
0
2405
Autor
Fil

be inspired

Je noc

 

A já dle svého zvyku

Ukradl Ti pár plátků růží

Ty pro změnu dle svého

Mi potřísnila vínem kůži

 

…opili se oba

 

Je ráno

 

A já políbil Tě                                                 (o něco níž než rty)

Ať práce snesitelná jest

Mezi milenci i před šestou

Soutěž o sen... o neřest

 

… zase vyhrála

 

Je večer

 

A já zpitý čekám

Až budu něhu krást

V zimě růže nerostou

Jen milenecký hlas

 

…přijde zase ráno

 

 

 

 


Fil
09. 08. 2006
Dát tip
já jsem pařící:-)) jsem rozený virtuóz, jednou Ti pod okny zahraji a náledoati mě budeš chtít všude kam písknu ač teď se mi tu strašně vzpírati budeš:-)) Tak sličné slečně se tam "mě" nehodí, nu a copak by se jí hodilo, naplácat by se nehodilo? Mi Láskou a oni se zas čertí, co by chtěla?.-)) Ty možná a já určitě:-)

ne, všichni nemůžou bejt slavící... :-)) někdo musí bejt i kupující a prodávající :-)) tsche, si myslíš.. bych Tě chtělo vidět, jak se pokoušíš vyloudit alespoň nějaký tón, byť rudá záře z Tebe vychází.. :-)) echm, tak teď nevím, jestli mi máš vyznávat lásku Ty bo já.... to mě se tam prostě nehodí :-)) jak nikdo nebude vědět, kde mě zakopeš? Já to přeci budu vědět :-))

zelva
04. 08. 2006
Dát tip
krásná...tip

Fil
28. 07. 2006
Dát tip
no všichni nemůžeme být slavíci:-) vzděláno možná, ale píšťalu drží, jako prase křestní list a zpěvu nemůže být řeči!:-)) Nikdo nebude věět, kde si Tě zakopu:-) myslím vyznání Lásky mě Ti trvá:-))

tak to ses tedy moc nevytáhl, prej vrcholné číslo... spíše číslo podobno začátečníkům v opičí říši :-)) ano, bejlí je hudebně vzděláno, studovalo na to školu, takže i zpěv mimo jiných dechových nástrojů jí nejni cizí, skrčku :-)) zavolám jiného zahradníka by mě vykopal :-)) co mi zase trvalo, mi nikdy nic netrvá, to Ty máš pořád nějaký skluz :-))

Fil
25. 07. 2006
Dát tip
huhuhuhuhuuuuu é vrcholné číslo:-))pro Tebe ha! zpívat? bejlí umí zpívat? O tvých thetrálních kouscích jsem přesvědčen, ale zpěv-spíše řehotu divokých koní bude podoben ne? Hezky v zemi zůstaneš:-) My s prasátky problém nemáme:-) a tele jedno jalvý i zní v uších jako miluji, ale trvalo Ti to!:-)))

tak opičky by Ti nemělo dělat problém, žeee.... páč jsi takovej malej vopičák :-)) takže se zase vytahuješ na nesprávné straně... :-)) nene, na podzim prosím vykopat a dát do skleníku... tam se mi bude líbit :-)) a budu i zpívat :-) ano, starý brambory.. prasátka maj nejradši, ale to by jsi měl jako kolchozník vědět....sadí se akorát by na prasátka zbylo....tele jedno jalový :-)))

Fil
23. 07. 2006
Dát tip
budu se šklebit jak uznám za vhodné a na Tebe budu dělat i opičky:-)) čuníkům říkám ne sobě:-) nebuj nebuj, to zakopem ještě hlouběji, blíž k jádru, by teplo bylo:-)) Starý? Jsme sna hloupej sedlák, aby jsme navěděli kolik sadit, aby nic nezůstalo? To asi u Kroměříže to tam házej, jak se jim líbí a pak se divěj, že na jedno prase zbude 3metráky starejch cha chááá a máš to ty, ne já:-)))

nechceš, ale budeš..... :-)) a neškleb se mi tu, kdo se má na ten citron furt dívat :-))) dej si předkrm - třeba chleba s máslem :-))) vono se to nejen hodí, vono se to koná a na tom ni Ty nic nezměníš.... enem prosím na podzim vykopat, bych neumrzla :-)) a vrčet si tu budu, dup! :-) já Ti nevím, jestli je to bohatým krajem, spíše líným krajem, páč se Vám nechce zkrmovat starý brambory.. .takže líný kraj :-))) ha a máš to! :-)

Fil
22. 07. 2006
Dát tip
chjoooo nescu být batole porád:-( tak to já si dám i předkrm:-) to je furt grrr grrrr, nevrč mi tu , vrč si doma na smetáky:-) žádný zakopat, to by se teď bejlí hodilo vtom vedru:-)Jsme bohatý kraj mi to dělat:-)Pak jsou měkčí řízky:-)

nerosteš, spíše se blížíš batoleti drahý :-))) checht, toto pěkně začíná, už chceš zdrhat... nikam.... eště nepřišel hlavní chod :-)) grrrr..... po kotník nesahat ni bejlí nikomu.... bejlí je teď zmoženo horkem a tak se jenom líně plazí pod povrchem hlíny :-)) eště Ti tam chybí - zakopu, páč je to poklad :-))vod kdy se čuníci krmí chlebem s máslem?! si prostě tydýd :-)))

Fil
22. 07. 2006
Dát tip
ááá ze zejdu už je chlapeček rostůůůů:-) vzít nohy na ramena a zdrhnout tak leda:-) Ne ne,mě nepřesvědčíš, já si myslet svoje, ani po kotník Ti nesahám:-) che che ženu napojím, uvařím ji, pohladím ji a uteču-to jsem já-chleba s másem dáváme čuníkům a čuníky jíme:-))

fuk to nejni, je to diametrální rozdíl chlapečku :-))) počkej, Ti ukážu co dovede stará vojna :-)) vypadá? kdeee? právě naopak, mám všechny neřesti a dělám všechno naopak než se mi řekne, su vzdor vzdoru, ty dokonalá :))) mazat můžu akorát máslo na chleba, což bys mohl taky zvládnout :-))

Fil
21. 07. 2006
Dát tip
bouchl nebo spadl, to je fuk pouze uklizeno:-) vrrrrrrrrrrrrrrrr vrtulníku starej:-) nejsi? a to se divím, neb to tak tu a tam vypadá:-) mazat spát, co řeknu to platía bašta:-)

kde sem psala, že jsi spadl, sem psala, že ses praštil, třeba o visutý trám bo co to tam máte za bordel :-))) jooo, všichni sou mladší než jááá a já su helikoptéra :-)) grrrr, nejsu dokonalááá....!!! fláááák a nejdu spát, eště mám před sebou celej den, truhlíku :-))

Fil
20. 07. 2006
Dát tip
s tím spadnutím na hlavu jsem přišel já, neopičkuj se:-)Uznávám ale.... VŠICHNI??? já jsem všichni, teď jsi mě urazila! zob, zob já jsem tu za kosa "slečno dokonalá":-)) Lííísk jo jen mi ji dej! Nirvána, áále to by nepochopili, ať nepátraj a jdou spát:-))

dyť to říkám, že si zajda a ještě mluvíš, jak kdyby ses bouchl do hlavy :-)) kdyby jenom ruce sekat, takovej sekanej řízek taky nejni špatnej :-))) šmarjááá, proč ste všichni tací zobáci.... ptáci... a čehože dosáhneš? nirvány? to je něco jako harakiri? Ti pomůžu, seženu nějakej cepín a máš to zadara :-))

Fil
20. 07. 2006
Dát tip
Je mi 26 a ač to nevypadá, jsem v plné síle, hnedle včera mi lichotili že vypadám lépe než sesra jež o 4 roky mladší jest:-)Jsem bytostně krásný a umřu až dosáhnu nirvány tělesné i duševní:-))Ty nekouzlíš, když jsi takový kouzelný bejlí?:-)Ač jsem zde za mladíka opovážlivého k Tobě přiblížit se bojím, neb jazyk jako břitva a sotva polibek naznačím již ruce sekáš mi.:-))Pak verše mé padají na zem, jak plátky mrtvého tulipánu!

pche, prej důchod, holobrátku důchodu se nepřiblížíš ani vo píď....já su prostě mladá a mladou zůstanu, kdežto Ty se sedřeš a v 25 ti budeš vypadat na 50, tak a tomu se říká spravedlnost! :-)) nestačí, nestačí, zázraky neumím, nejsu kouzelný dědeček :-)) jak já na Tebe, já su vzornost a ctnost sama, stále čekám, že se přiblížíš, ale nějak Tě odvaha opouští a máš jenom řeči a skutek utek :-))

Fil
19. 07. 2006
Dát tip
to neni úchylka to je normální, blíží se Ti důchod a ak se nažíšzviditelnit-nomáln krize středního věku-myslím takovou, aby na Tě křičeli úchýýýýýýýýýl:-)))akže nestačí!.-) Jak ty na mě, tak já na Tě-čekám pozvání, bych růže slžil k nohám a poem zapěl Ti, ruku políbil a ty jen pro jiné oči máš, tak pšššššt:-)))

úchylku? mnooo, to mááám a několik :-)) sem drze vyzývavá :-)) a držka a budu mít DPH a modrou hlavu a zbrojní průkaz... :-)) stačí?:-)) kdyyy na mě myslíš? Dyť si furt v čuduuu.... a lítáš všude možně a kašleš na mě.. by Tě husa kopla! :-))

Fil
19. 07. 2006
Dát tip
ale něco Ti najdeme, když tak aľespoň úchylečku:-)) Malé a bezvýznamné?Pche to bych chtěl vidět kdo má velké:-)A nelži, myslím na Tě kudy chodím a pořád je Ti to málo:-)

jo taaak :-)) já nemít žádný komplex! :-)) ale bych ho brala nějakých hooodně budov :-)) a nekoukat, bo mě vykoukáš a bude ze mě koukol :-)) a a a tak máš u mě malé, bezvýznamné plus, že aspoň sem tam a na mě :-)) ňaf

Fil
18. 07. 2006
Dát tip
o táák:-) Jestli ty nebudeš mít nějakej komplexík, budeme se muset na Tebe podívat!:-)Ale nekašlu,jn teď tojho mám strašně moc a šátek už jsem Ti objednal, tak nebreč-Mlask!:-)

co vo co? vo hubu to bylo... :-)) noo, ďábelského nevím, ale furt se někomu něco nelíbilo... poslední den sem vyvraždila 6 lidí...takovej malej vrahounek su :-)) prostě excelentní závěr... a budu brečet, páč na mě kašleš (a to mluvím slušně, si všimni) :-))

Fil
17. 07. 2006
Dát tip
vo vo co?:-))) Máš cvičit a ne se cpát:-) Jestli nebude něco ďábelského v Tobě, když Tě chtějí všici plácat!:-))Nebréééč-Mlask:-)

no jooo, sem si mohla myslet!!! zase sem ostrouhala, fix! si tedy zlej vobludka, tak! :-)) neplácat, sem voplácaná eště na měsíc dopředu, nevím, vážně nevím, proč mě šici mlátěj! dyž su taaak straaašně chodnááá! fňuk :-( :-)) nz

Fil
16. 07. 2006
Dát tip
skoro byla Tvoje, ale nakonec jsem cukl:-)Hlavně inspirace byla jiná,příště:-) co tím chceš říct neznat Tě?Mám Tě plácout hned jak jsi přijela?:-) díky

ses nám nějak rozjel :-))) něžnost sama.... Tě neznat :-))) t

Fil
16. 07. 2006
Dát tip
ale vata sladší:-)

martinez
16. 07. 2006
Dát tip
tak co by sis dával cukrovou vatu? to víno je lepší... :o))

Fil
16. 07. 2006
Dát tip
a já říkám děkuji

sapfoo
16. 07. 2006
Dát tip
já říkám ano *

Sarrah
16. 07. 2006
Dát tip
juj*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru