Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

eso mečů

23. 07. 2006
0
0
1819
Autor
karmen

nepochopitelné

Eso mečů, na pozadí modrých mraků, podléhám tvým nevěřícím zrakům. Jsem karta energie, myšlení, šlechetných skutků, dej pryč vše co je špatné, vše co tě brzdí. Dej pryč své nechtěné snění. Realita je občas pouhé smyslů poblouznění. Podívej se na mé barvy, copak připomínají TI? Koukni za mým mečem leží slunce na pozadí modrých mraků. Díváš se, ale s odstupem nech mě s tebou spojit! Nech mě prostoupit tvé tělo, rozzářit tvou mysl. Jsem s mečem jemným i zlým poradcem i zrádcem. Využi mě ve svůj prospěch. Bojuj svůj boj semnou neboť já jsem karta na dnešní den. Tarot je více než-li pouhý sen. Jsme karty, které pomáhají.
jaguar
25. 10. 2006
Dát tip
hmm...tak jo dyz myslis :D

karmen
09. 10. 2006
Dát tip
kuju :)

Rýmař
29. 09. 2006
Dát tip
nesprávně uložený meč může přeříznout kartu, jež má třebas i dobrý význam, ale v tvém případě věřím, že dokážeš skloubit ostří meče s karetní výřečností. Tak pojď dál hrát i bojovat. Důležité je nevzdat se :-) Měj se fajně!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru