Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Panta rei

26. 03. 2001
5
0
2738
Autor
brooklyn

Nerovný je dialog s časem...

Všechno plyne, Panta rei, pane Herakleite z Efezu, všechno plyne... Kruté kyvadlo hází napospas hladovým dějinám, krvelačným šelmám chvíle, z nichž zbude jen náhrobní epitaf... Čas je krutý hrobař... JSEM VINEN VRAŽDY ČASU!!! V myšlenkách zabíjím čas!!! Čas jen tak kráčí kolem... AŤ CHCÍPNE! ignorant... Rychlostí světla kolem se prochází, podivný úšklebek visí mu ve tváři... \Jsem hrobař milosrdný, tebe to nezajímá, mraky tvých iluzí ukradly vránám křídla, jsem hrobař milosrdný, ale...mysli si co chceš, je to jen tvoje věc, mne však nezabiješ, u mých stop zemřeš.\
clovrdik
18. 04. 2001
Dát tip
Velmi hezká náladovka s hloubkou myšlenky a s dobrým zpracováním, dávám TIP.

Santi
31. 03. 2001
Dát tip
hmmmm, posíláme jednu moc a moc příznivou kritiku, na víc se nevzmůžem, nemáme slov. ps: ach ten čas

brooklyn
27. 03. 2001
Dát tip
Marigolde, naprosty souhlas.Pojal jsem to z jine strany.Diky Albireo , diky...kafko ,Tobe taky. (zavorko), precetl jsem si to, dobry napad s tim padakem.krasne chvile nekdy docenim, kdyz jsou fuc.a k tomu mam cas.taky diky. ruby ,povidkarko, thanks... Mythus, taky tak. Povzbudili jste me.

Albireo
26. 03. 2001
Dát tip
Málokdy dávám novému autorovi tip, ale tady to udělám.

kafka
26. 03. 2001
Dát tip
skvělé *!

(závorka)
26. 03. 2001
Dát tip
viz. "poslední kapka" od (závorky)..no, nebyl jsem tak krutý...

ruby
26. 03. 2001
Dát tip
at chcipne ignorant... v teto souvislosti je to temer kouzelny rym. gratulace ostatne k cele basni, i kdyz na zacatku jsem se videsila, ze to bude huste intelektualno, ze ktereho nepochopim ani tuk. dopadlo to dobre:-)

Mythus
26. 03. 2001
Dát tip
reyhdflhkmdfcnmlfdmnnlkcmmndfhdfhmoernhodrmnhokdrohkmndfohkmndfhkmndfhmnlfdh, hmmmmmmm good! Tip

Marigold
23. 03. 2001
Dát tip
Čas je ten kouzelný filmař, který dokáže spojit framy okamžiků v animace našich životů a jsem za něj vděčný... ...řeka, která teče, přináší život, zatímco stojatá voda zahnívá... Čas přináší stějně dobré i zlé, nic sám nedává, čas je jenom kurýr...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru