Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SCHIZO...

22. 03. 2001
3
0
2128
Autor
Stevenson

radeji bez, on si to každý přebereme..

SCHIZO Když je mi divně, zkrátka když do mně nic není, sámému v sobě nechce se mi žít.. vždy vzpomenu si nejak na dělení a jdu se trochu rozdělit.. Když necítím se ve své kůži, co zkusit takhle jinému ji dát.. a tak když náladu mám trochu hravou, před zrcadlem si plétu levou s pravou a krotím svoji touhu nedočkavou, jak ten druhý v ní bude vypadat.. I když bych vážným poetem byl rád co zkusit raděj šaška.. a každou sloku jinak rýmovat.. jak život učí, všechno je jen fraška… Když těžko chápu metafory, které jsou pro většinu SÍLA co zbývá, jsou tu ještě fory.. a nakonec, snad i ta moje milá mi dodá k romantice inspiraci.. a slova mohou lhát, i když už cit se ztrácí.. A potom, do svléknuté kůže a když je správně vydělaná co všechno psát se může… té ani slza slaná bytˇ by i krokodlí byla neškodí..a nezanechá skvrnu Jen někdy obavami trnu že sám sebe si někdy s někým spletu.. však i to patří k tomu kabaretu a diváci to vděčně uvítají.. oni vždy přece ještě možnost mají, co nelíbí se zkrátka vypískají…..
šelly
10. 08. 2001
Dát tip
:-))))) líbí

Yeziiinka
27. 06. 2001
Dát tip
Lí bí lí bí lí bííí!

Jarodějka
27. 03. 2001
Dát tip
Sluníčka, copak, vám není horko ? Mně je, už když si přečtu prolog :o)

Merle
26. 03. 2001
Dát tip
klasika...

Bacil
26. 03. 2001
Dát tip
Oprav krokodlí. Jinak... no, líbí, i když po pravdě řečeno úplně nadchnout mě zase nedokázala.

suva
26. 03. 2001
Dát tip
Jedna z nej v poslední době, kdy už ustoupí ta zimodějka :c))

Stevenson
26. 03. 2001
Dát tip
ty jeste zijes???)) V te Jablonove je take jeste zima?)) Dik

Stevenson
23. 03. 2001
Dát tip
Zmateny jsem stejne tejka.. jesti budes Letodejka az bude teplejsi voda.. na co saty, je prec skoda modou plavek kazit vkus .. tak to se mnou jednou zkus..)

Jarodějka
22. 03. 2001
Dát tip
málem jsem naletěla, že tomu o mně vážně věříš oblékni mě do různých šatů jako ulité ty, v nichž jsme se narodili mamince nazí, ne ty ne přesto se to líbí nejvíc :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru