Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

KDYŽ SPÁNEK NEPŘICHÁZÍ…

23. 03. 2001
1
0
1380
Autor
Kamenna_Tvar

9.1.2001 - tahle je pro milovniky mých obzvláště dlouhých básniček a ja zároveň i varováním, protože je ještě krátká! :)

Myslím na Tebe bez ustání ode dne, kdy jsme se viděli naposledy. Věřila jsem, že to zvládnu, ale již vím, že bez Tebe se cítím sama a prázdná jen doufám, že to cítíš stejně. Bojím se dní jsou bez Tebe tak prázdné, Lásko ale ze všeho nejvíc se děsím nocí. Jsou tak chladné bez Tvých hřejivých dlaní. Jsou tak dlouhé jsou k nepřečkání, když myšlenky na Tebe jsou to jediné, mi zbývá. Když už i slzy mne opustily a já nedokážu plakat tak, jak jsem plakávala, takže úleva je v nedohlednu. Cítím, jak moc jsi blízko ležíš tiše a jistě už spíš protože to jen já trpím nespavostí. A když zavřu oči místo snů, které ke mne obvykle v tuto hodinu v tichosti přicházejí, vidím Tvou tvář. Tvé oči se na mne dívají jako by chtěly něco říct, ale slova ve Tvých ústech jako by vyschla. Jen se na mne tiše díváš a mlčíš jako tolikrát předtím. Tvé oči tiše křičí o lásce, kterou cítíš a pevně sevřená ústa vypráví o tom, jak se moc tomu bráníš. A já tu ležím a spánek nepřichází…
rire: Já vím, že každý má svůj svět, který je takový, jaký si ho udělá... Z mých "básniček" to možná vypadá, že ho nežiju tak, jak bych měla, ale vezmi v potaz, že je píšu většinou, když je mi ouvej. Můj život není závislý na jiném člověku, umím se radovat i s ním i bez něj, jen někdy je mi smutno... Ale to bývá čas od času každému!

Jákob
24. 03. 2001
Dát tip
až tak dlouhé to není :o)

rire
23. 03. 2001
Dát tip
ty jsi to jedine co mas ty a tvuj svet poves ten svet na maly hacek sveta jineho utrhnes ho i sebe

rire
23. 03. 2001
Dát tip
udelej svuj svet silnym tvrdou a nesmlouvavou praci ...neztratis slzy ale prijdes na bohatstvi ktere se nevaze k jednomu jinemu cloveku tva slabost je jen tvoje kazdy ma v sobe silu menit svoje svety i TY

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru