Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Písmák se ruší

09. 08. 2006
5
1
10269
Autor
papouch

Aktualisace 9.8.06 12:12:12

Velevážení přátelé!
Jistě víte, že probíhala jednání o změně majitele tohoto serveru. Je mi s potěšením říci, že po zdlouhavých, náročných  a do zdeptání vyčerpávajících rozhovorech, kdy strana prodávající neustále snižovala a strana kupující zvyšovala cenu, při které by byli spokojeni oba interesenti, došlo k řešení. Tato jednání dopadla bohužel dobře a tak vám mohu říci, že se stávám od nynějška výhradním majitelem tohoto serveru.
Z toho vyplývá několik nedůležitých neskutečností:
Tímto jmenuji s okamžitou platností na post šéfredaktora chroustjazze.
Dosavadním majitelům a webmasterovi bude zakázán přístup. (V důsledku to neznamená vůbec nic, neboť sem beztak už dlouho nechodí.)
V nejbližší době budou komplet smazána všechna díla, bez možnosti zpětného vyvolání a to metodou low level, případně ručně magnetem a gumou. Ta díla, která budou odolávat přesvědčovacím metodám a zubu času, budou dobita kladivem a jejich jedničky a nuly rozprášeny po síti.
Taktéž budou smazány všechny nicky a jejich autorské stránky.
Poté, co bude hosting převeden na spolehlivějšího poskytovatele ww.verstopftdraht.cz v Pejřimoujě (zrcadlo též ввв.засорённыйтокопровод.py), bude Písmáku navrácena původní tvář a podoba stránek, jakou mu dal Olda Neubauer blahé paměti a začneme úplně znovu.
Všem dosavadním prudičům a dosavadnímuvedenílezdoprdelkům bude zkrácen  limit na dvě minuty denně a objem dat na 4kB za týden. A jenykovi při pokusu o vstup na Písmáka vyhoří počítač; včetně periferií, mikrovlnné trouby, žehličky a fénu.
Budou zrušeny kategorie Diskuse a Názory, neboť nový majitel žádné diskuse nepřipouští a vaše názory jsou mu ukradené a striktně odmítá ty, které se liší od jeho vlastních.
Taktéž bude zrušena kategorie Mimo, páč na ty vaše depky a pseudoliterární výhřezy nejni nikdo zvědavej!!!

Říká se, že vždy se dá začít znovu. Věřím, že pod mým vellením se vám tu bude líbit. Buďte hodní, chovejte se jako ovečky a nic se vám nestane!!!
Přeji úsměvnou náladu a hodně krásných básniček (které nejsou lepší, než moje!)

váš majitel
papouch

P.S.
(doplněno 9.8. 13:13:13)
Bude zaveden bodový systém a pokuty za porušení pravidel Českého jazyka.
Výši určuji já.
(Prvním postiženým je Shamman, neboť píše se nikoliv "mě se líbí", lébrž "mně se líbí." Tímto mu vyměřuji trest ve výši osmi desetistupňových piv. Tento trest si Shamman vypije na počest nového vládce. Počet stržených bodů - (shovívavě) - jeden. Di se bodnout!!
:-)

P.S.S
(doplněno 9.8. 14:15:16)
...........................................................pravidla Českého pravopisu určuji taktéž já.




=======================================
3.8.06
> Jak už bohužel vyšlo najevo (drby pod pokličkou neudržíš) a jak bylo dříve zde nenápadně avízováno, jednáme o prodeji Písmáka - konkrétně Vella nabídla Písmáka ke koupi mé a pouze mé osobě. (cit.: ..."ty jediný jsi schopný s písmákem udělat něco pro jeho opětný vzrůst ... tobě jedinému písmáka prodám. Ale pod podmínkou, že šéfredaktor bude chroustjazz..." konec cit.)
Jak jsem byl pravil již jednou, částka to není vellká, leč ani mallá a nejsem schopen uhradit ji  v plné výši. Někteří z vás se nabídli přispět finančními obnosy, aby se dala výšeuvedená transakce realisovat. Proto hodlám uspořádat  setkání všech zainteresovaných, kde bychom se domluvili na konkrétním postupu v této citlivé věci.
Prosím vaše návrhy na datum a místo setkání sem do kritik.

Váš budoucí majitel
papouch

1 názor

Santi€
23. 01. 2016
Dát tip

;-)


Tinúviell
14. 08. 2006
Dát tip
Ty, Papouchoi, když už tady rozdáváš ty funkce, pamatuj na mě taky s nějakou...ale ať má nějaký normální průběh, nic periodického :o)

Craerassy
12. 08. 2006
Dát tip
druhý pád? koho se to týká? čeho se vyvarovat? v případě prvního pádu kdo je na vině? co tu ten kaktus dělá?

papouch
12. 08. 2006
Dát tip
Smrt StvNovi!! :-)

papouch
12. 08. 2006
Dát tip
už druhý pád??? V tom případě je to blbec - měl se poučit z toho prvního pádu a držet se se zdi...

papouch
11. 08. 2006
Dát tip
nojo, ale KAM ten cactus de??

Craerassy
11. 08. 2006
Dát tip
Pišta....de cacto je kaktus, ty joudo...jsem si to našla na internetu..pche:-))

Co je to "de cacto"?

Kačírek
11. 08. 2006
Dát tip
to jsem ráda :)

Vědma
10. 08. 2006
Dát tip
asi uz nic nez dodat hratulace ;)

Craerassy
10. 08. 2006
Dát tip
chroust...do prčic, tady se člověk dozví fakt houno:-))) a jestli jsem fouckault, dostaneš pořádně do držky, to si piš, ty tintítko:-)))

:o))) dženyjální fťák!

Petrusha
10. 08. 2006
Dát tip
ak chcete požičať nejaké dlažobné kocky mám ich na dvore nejakú tú tonu to už by mohla byť dosť objemná psina * * * po použití však vrátiť!!!!!!!!!!!

Dickers
10. 08. 2006
Dát tip
papouch jejda. A je to tady! Konečně! Revoluce bortí barikády posledních odbojářů a pak je otázka? Bude to tu horší? Nebo lepší?:o))) Smích- přejde:o))) Aby ty akcie někdo nevytuneloval- jsou nějaké záruky a místopřísežné prohlášení o dobrých úmyslech aktérů tohoto projektu? Děkuji za odpověď:o)))

StvN
09. 08. 2006
Dát tip
No jo. O písmáku si už nemyslim nic dobrého, ale papouch by zasloužil ztrestat. Sraz to neni, papuče, nenapsal jsi totiž jestli je to v Praze nebo v Beně.

papouch
09. 08. 2006
Dát tip
StvNe, toto JE sraz, neboť všechny, kdo se mi budou stavět na odpor, srazím mocným úderem křídla na kolena. A je jedno, jestli ten odpor bude kulatý, nebo placatý, nebo 1 ohm, či 1 megaohm. A jelikož se pravdivě domníváš, že lžu, tak tímto měním tvou pravomoc na levomoc. Odpouštím ti, ale jako rozhřešení odříkej třikrát Papouchnáš, jenž jsi na nebesích a třikrát Zdrávaspapouch, milosti plný... :-)

Zuzulinka
09. 08. 2006
Dát tip
Gartíku, ty fotky jsou úžasné..asi Tě miluju:-)

Intersonic uvádí do kin nový hollywoodský akční spektákl "Poslední Admin zasahuje". Jde o jemnou a citlivou adaptaci klasického příběhu japonského vojáka strážícího sice opuštěný, nicméně strategicky vhodně položený ostrov. Voják ani ve svých třiadevadesáti letech nehodlá uznat konec války, o kapitulaci ani nemluvě, a s dojemnou zarputilostí hájí dávné ideály. Režisér StvN Spielberg nám znovu dokazuje, že i akční snímek může mít něčekanou hloubku a notnou dávku lidskosti. Bravo!

Craerassy
09. 08. 2006
Dát tip
do prčic, já se fakt neorientuju...jen pro jistotu...fakt si mám radši sbalit věci? jestli budu stahovat díla a přijdu na to, že papouch si dělal srandu, navštívím ho a udělám z něj andulku...slibuju

StvN
09. 08. 2006
Dát tip
Tak to vyzkoušíme? Tohle neni Sraz ani akce. nadto se domnívám, že LŽEŠ, kteroužto domněnku mi doufám vyvrátíš. Ježto ses spletl v kategorii, změň ji, nebo to udělám já, pokud mi na to ještě stačí pravomoc.

SPACER
09. 08. 2006
Dát tip
hrbe - ode dneška je správně vole vole ( viz francouzský slovník) :))

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Jdu domů studovat pravidla spisovného Newspípu (orig. Newspeap), tak se tu mějte hezky.

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Hrbol právě neřekl "To je strašné", ale "Ať žije Papouch, nový majitel písmáka." Za odměnu mu Chroustjazz udělil místo redaktora. Ať žije Hrbol, je to místní hrdina. (nařízení ministerstva pravdy)

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Na obrázku je překrásná scenérie -lotosový květ na vodní hladině, která odráží měsíční svit. (Nařízení ministerstva pravdy)

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Po Papouchovi se nikdo vozit nebude, jinak bude vaporizován. Děti a ženy nevyjímaje. (nařízení ministerstva lásky)

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Když řekne Papouch, že neprší, tak neprší. (Nařízení ministerstva pravdy)

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Navrhuji zřídit místo adminů místní ministerstvo pravdy. Sám sebe navrhuji do funkce ministra.

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
Papouch to myslí vždy dobře! (to je nařízení)

Zuzulinka
09. 08. 2006
Dát tip
takovejch,kteří to mysleli dobře tu už bylo:-)

Garth
09. 08. 2006
Dát tip
:)) tož abych nasekal také nějaké ty chyby...

papouch
09. 08. 2006
Dát tip
hmm .. za dobrotu na žebrotu .. nevděk světem vládne ... já to myslel dobře, kapitál do toho vložil, své knofhof do toho investoval ... a vy na mě šutrama!! No však hoď, hoď kamenem, kdos bez hříchu!!! Typická česká povaha. Nojo, no... :-P

Zuzulinka
09. 08. 2006
Dát tip
jistě papouchu...to veřím jenže, když nejde o život, jde o hovno jo a na šutry můžete k nám do olše, je jich tam hafo, chodím je sbírat a občas na ně i maluji

jaza
09. 08. 2006
Dát tip
už cítím jak se měním v ženu

SPACER
09. 08. 2006
Dát tip
Vážení souvěrci! Musím reagovat na zprávu Zprávy českých hradů a zámků, že již po několika minutách od zveřejnění plánovaných akcí HP došlo k rozebírání českých památek za účelem očekávaného kamenování ďábla. Prosím Vás tímto, abystě materiál získávali spíše ze Špilasu, též na Mendláku je kvalitní kamenivo. Děkuji!

papouch
09. 08. 2006
Dát tip
No dovol??? Jaký humor!! To je fatálně smrtelně vážná věc!! :-p

Zuzulinka
09. 08. 2006
Dát tip
těší mě, že tento server ovládl humor

Shammann
09. 08. 2006
Dát tip
Já myslel, že broukům se jenom škubaj nožičky a krovky, o stříhání jsem tedy ještě neslyšel:-)

SPACER
09. 08. 2006
Dát tip
Vážení souvěrci! Jako reakce na neuvěřitelné plány budoucího otrokáře a ďábla a jeho pohůnka právě vznikla zcela tajná teroristická organizace HizPísmák. Členy se automaticky a tajně stávají všichni neregistrovaní čtenáří a též autoři, vyjma Papoucha a Chrousta. Organizace se předem hlásí k tajné akci v nejmenovaném městě, kde dojde k ostříhání Chrousta a oškubání Papoucha, a to nejen o pěří, ale hlavně o ty prachy, co dostal od Velly za koupi Písmáka. Další zprávy, aktualizované každých 15 minut budou natolik tajné. že se je ten pták nedozví!! Písmáku akbar!!

Shammann
09. 08. 2006
Dát tip
chroustjazz: nepřekvapuje mě, že se o něj hned snažíš otřít:-)

Petrusha
09. 08. 2006
Dát tip
a hele pappííí a ako budeš v brněnským hantecu korigovať prndenie slovenského jazyka? (neúdený ... len tak nasurovo) ??? (ide sa do sklípku? jeeeeeeeeeeežíš chudák majitel :)

papouch
09. 08. 2006
Dát tip
jenyk nedopadne, jenyk sem nesmí vůbec .-)

Shammann
09. 08. 2006
Dát tip
Ale to jsi doplnil až po mé chybě (stydím se tuze!) to není úplně nejférovější ale co osm desetistupňových piv snad ještě zvládnu v trestu se nepíše za jakou dobu ho ho ho jsem zvědav jak dopadne jenyk

papouch
09. 08. 2006
Dát tip
doplněno, ávie

Shammann
09. 08. 2006
Dát tip
Já nevím jak vám, ale mě se plán nového majitele líbí, je čitelný a má kromě paty i hlavu, zobák, křidla a peří (pařátky jsem zapomněl).. proč ne?

JiKo
09. 08. 2006
Dát tip
To bude peněz za autobus, když se na písmáka dostanu jen z Pelhřimova. Ale zase za zvýšení místního turistického ruchu by ti pelhřimovský starosta mohl poslat nějaký obnos. Já sám jdu příkladem a zasílám na dobírku 2,50.-Kč Mimochodem na nové dvouapůlkoruně budou z jedné strany Neratovice.

Hurá, totalita! Konečně přišlo zlepšení.

Vědma
09. 08. 2006
Dát tip
Já bych to navrhovala u Bolka Polívky....v tom jeho kraji;)

Kačírek
08. 08. 2006
Dát tip
Takže kdy? a kde? a jak můžu přispět já? :)

vy teda máte starosti...

jaza
07. 08. 2006
Dát tip
já se naseru všude

ceder_john
05. 08. 2006
Dát tip
šéfredaktor bude chroustjazz? a to má jako písmáku pomoc? takovej zamindrákovanej kokot..

evalota47
05. 08. 2006
Dát tip
Hele tady se mi fakt líbí...je tu sranda...ale co tak trochu vážnější téma...slezina ve Zlíně a můžem jednat jak dlouho chcete..a domluvit podrobnosti ..sepsat smlouvy....a vůbec mi nevadí,že Zlín není na žádné minci...tak leda kdyby se rozhodovalo o dolaru..tak to bych se snažila prosadit aspoň na pěticent...hi hi..jenže já ničím nepřispěla a tak se to asi nehodí tady takhle plkat...jinak doufám,že se dobré dílo podaří a Písmák bude zachován..

Toto_Oné
04. 08. 2006
Dát tip
I já bych se opilo...až bysem bylo ¨ na toto oné...

Zuzulinka
04. 08. 2006
Dát tip
jasně chlapi, narazíme mince, natisknem prachy a ovládnem republiku:-)

papouch
04. 08. 2006
Dát tip
no já se stejně chtěl stěhovat do Beskyd, tak proč néé .. A taky prosadíme ražbu kovové stokoruny a tam bude Ostrava!

Zuzulinka
04. 08. 2006
Dát tip
jasně Víťo...:-)

Repulsion
04. 08. 2006
Dát tip
A co Prorok? Jak se Papouch staví k otázce serverového Proroka?

Dobrá tedy. Bratislava, sobota, 12. srpna. OK?

Zuzulinka
04. 08. 2006
Dát tip
ses nepochlubil, že to tady kupuješ

daddy
04. 08. 2006
Dát tip
pro Bratislavu jsem

SPACER
04. 08. 2006
Dát tip
Navrhuji Sarajevo - to město má své tradice. Ovšem každý správce serveru musí přijmout jméno Ferdinand

Shammann
04. 08. 2006
Dát tip
Papouši nechceš koupit i literru? Tam by to taky potřebovalo personální změnu...

JiKo
04. 08. 2006
Dát tip
Navrhuju neutrální území - tedy Bratislavu

No však. To bohatě stačí.

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
pap tys mě přinutil jít se na to podívat - je.. je to možná? ve Slatině by mu to slušelo....)

papouch
03. 08. 2006
Dát tip
na desetikoruně je přece Brno!!!! :-))

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
hlavní slovo ale bude mít papoušek, předpokládám..

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
podumám

No, za desetikačku jsem ochoten maximálně k dohodě, že server bude v Pejřimově uložen v poloze čelem směrem ku Brnu. To jo.

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
tak nic, měla jsem nachystanou desetikačku

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
ach jo..

A pochopitelně server ROZHODNĚ nebude v Brně. Navrhuju neutrální Pejřimov.

Za svůj příspěvek bych si přál utvořit úplně novou funkci, která by se psala za jméno a zvala by se "Pišta Hufnágl" Takže bych pak měl u každé kritiky uvedeno Pišta Hufnágl (Pišta Hufnágl). To by bylo krásné.

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
konečně

daddy
03. 08. 2006
Dát tip
ten server bude v brně doufám.. :))

papouch
03. 08. 2006
Dát tip
Tangenc - alenosamozřéjmňě! Kdo dá víc, dostane vyšší post.

Kolombo
03. 08. 2006
Dát tip
Jako poručík na penzi vážně uvažuji o nějaké vhodné investici, tato se mi jeví dosti zajímavá, nicméně, musím se ještě zeptat své ženy a v tomto směru jsem trochu skeptičtější. Ona totiž trpí vrozenou alergií na jakýkoliv hmyz a z hudebních žánrů jazz přímo nesnáší.

papouch
03. 08. 2006
Dát tip
chrou.: samozřejmě že Ty ne, jednám se s osobami finančně zabezpečenými, nikoliv se sociálkama... Ty přispěješ odpovědnou prací, přece!!! :-P

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru