Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Noční výjev

Výběr: Fouckault
07. 08. 2006
7
0
1706
Autor
Lin_Sien_2

Cosi podobného dračí hlavě 

vynořuje se a s hadím trupem mizí 

hravými pohyby v mlžné tmě zahrady   

Jiskra za jiskrou odlétá ze ztuhlých těl kmenů...

 

V dozvuku zahřmění slyším kohosi jak pláče... 


Milly
24. 08. 2006
Dát tip
mě napadlo, že pláče někdo, koho třeba kous ten drak nebo kdo se ho lek.... pak je tu ještě možnost, že pláče ten drak- chudák, vždyť bylo vidět, jak plný silných citů vlétl mezi ty stromy a třeba se v něm neco uvolnilo.... :-)

Sarrah
08. 08. 2006
Dát tip
Anoooo***

Lin_Sien_2
08. 08. 2006
Dát tip
Foucalute: ...pohlédnout do sebe... "neviditelná flexibilní architektura"! - tý jo, to by celkem mohlo mé pokusy vystihovat. Možná... Díky.

crap

Jakubisko
07. 08. 2006
Dát tip
texaský masakr motorovou pilou? :))) ne, vážně...atmosféru to má fantastickou, i když to doslova nechápu, tak to na mě zapůsobilo a "něco" jsem si z toho odnesl...tleskám a tipuju :)

pozorovatel
07. 08. 2006
Dát tip
pláče pro stromy?

Fouckault
07. 08. 2006
Dát tip
dobrý příklad textu co s významem čeká na "systém očekávání čtenáře".. který jej nezávisle interpretačně uchopí.. meze interpretace jsou v nedohlednu tudíž je nasnadě se od ní jako metody odpoutat a pohlédnout skrz (nebo do sebe?) text bude mít reálný podtext ale já ho vidím jako neviditelnou flexibilní architekturu.. čistá struktura**** co se v ní zazrcadlí je na nás.

jaza
07. 08. 2006
Dát tip
příde mi "atmosféricky" velice dobrá, CHTĚL bych tam ale něco konkrétnějšího, na to sem spíš já..-- tohle je jak /dobrej/ překlad z cizího jazyka.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru