Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Za pár let

26. 03. 2001
2
0
1599
Autor
Kaguáš

Za pár let až budu ležet mrtvej docela, zbudou po mě jen prémie pro strážnýho anděla. Ty příplatky za přesčasy, co mu nebe dluží utratí hned za oplatky a za lidskou kůži. V tý kůži bude chodit světem a konejšit mý známý, pak s jedním rudým srdce květem na hrob svíčku dá mi.
Kaguáš
27. 03. 2001
Dát tip
Diky za Tip Zolo. Pravda pravda. Jsem často ukecanej všeználek. A tímto se omlouvám. Je to ve mě. To poučování. Ale co je na tom špatného? Třeba se někdy trefim a může to někomu pomoct a když se netrefim, tak tolik pyšnej, abych se neomluvil zase nejsem. Alespoň si to myslim. Vim, že jsem ve svym životě naplkal spoustu nesmyslů a často se za ně stydim ale co. Je někdo z nás dokonalej, nebo co. Tak mi nevyčítej to, že já říkám velký slova. Já se tomu neubránim, znova a znova. Takhle já to prožívám. Takhle to prostě vidim. Když mě věci zajímaji, tak se to říct nestydim. A tak to má bejt! Ne? Tak ňák. A jak prosimtě souvisí můj pocit, že jsi mě básničkou oslovil a že si myslím, že cítím z té básničky podobný pocit jako Ty, ikdyž vím, že každý si interpretuje básničky po svym, jak to prosimtě souvisí s poučováním? Nevim. Asi se podívám, co jsem Ti napsal za kritiky. Píšu kritiky spontánně, ale přemejšlím o nich. Stojíš mi za to abych Ti sem tam napsal kritiku k dílku, který mě zaujme. Z časovejch důvodů ale nestíhám. Já na tvoje kritiky, čekám. I na špatný ( i ony jsou vlastně dobrý ). Hele ahoj.....jinak Ti napíšu román.

Hi
26. 03. 2001
Dát tip
kez by

Naso
26. 03. 2001
Dát tip
pekná úvaha. tvoj anjel strážny sa naozaj musí činiť....

kafka
26. 03. 2001
Dát tip
;-))) pěkně se to repuje ;-)) *!

Verita
26. 03. 2001
Dát tip
!!

Zolo
26. 03. 2001
Dát tip
Četl jsem to, ale vzhledem k tvým všeznalým kritikám nemám chuť tipovat, i když se mi to líbí. Vždy přijdeš a prej, tenhle pocit znám, to jsem zažil apod. Moc poučuješ! No a teď ten Tip dát musím, když jsem tě tak sjel, ... Máš ho mít ...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru