Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hladová zášť

19. 08. 2006
2
2
1984
Autor
Gibby_Haines

Potřeba živin je největší Svině

Máš hlad?

Kousni se do lejtka

Umři na následky své žravosti

Lard

Vzkříšené sádlo ze soba

Lepší než předražený kavijjjáááár

Žer a nekecej

Světlo si tě najde

 


2 názory

ty metaky. mas recht. co vic k tomu dodat

Najmladšia
03. 09. 2007
Dát tip
hej paci sa mi to, ani nevim preco....

Tak abych nasytil ctenare, kteri si jiste udelali sve zavery a radi si prectou viklad od autora, prikladam skromny a jednoduchy vyklad. jde tedy o promluvu k tem nenazranym sracum co okradaj nas o cerstvej vzduch, utulnejsi mesta (pac prachy na rekonstrukce a velebeni se utopi v jejich vilach a pod.), domorodce vsude po svete nechavaj pracovat za trochu zradla a vodky.. viz vyse zmineny kaviar. servirujou zdejsim zbohatlikum draze zaplacenou konzervovanou sracku(kdo jste jed cerstvej kaviar date mi zapravdu). zaplacenou nejen penezi,ale i tema zdechlinama na brehu rek,ktere nikdo nezere,krom kolemjdouciho medveda.a ze sou jich tuny. bla bla bla no tychle pohadky znate A na zaver priplouva spasna utecha ze kazdej takovej xindl projde radnym soudem, protoze vesmir je spravedlivej. Zadnej z tehle holomku nekonci moc dobre. Coz je jeden z duvodu proc nekterejm lidem ze sveho okoli, co je tak moc milujeme, neustrelime z fleku hlavu. proste se mame moc radi a nechceme trpet,kdyz vime ze nemusime a oni se potrestaj sami. reknu vam nejsem svine,ale strasne me bavi se divat jak jim to de €€€ s pozdravem s kocovinou a s pravopisnymi chybamy Vas Marty

turandot
24. 08. 2006
Dát tip
to byl jen výstřel od boku, ale zeptejme se básníka, o čem to je?.. (mim. snad se z tebe nestal (ná)jemnej vrahoun?)

ale ale slecno to neni o vegeterianstvi ale kdyz ses u tech utopencu,tak pro ty bych vrazdil

turandot
20. 08. 2006
Dát tip
vegetariánství tě pohltí, mrtvý věci by se neměly jíst, ou ale takovej utopenec, že.. márty? neumim si představit, jak něco tak drsnýho řikáš..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru