Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nico

Výběr: Print
04. 04. 2001
6
0
2776
Autor
ARC

4 Christu Päffgen & Arcanu

Nico (1999) I´m your man, my blackie child Christele Päffgen 200 km nad zemí strachu v hravém areté s tvojí Nico v nicu Raději sním tvůj zadek než o tvých CD Jsi se mnou spokojena, ještěří sfingo? Viva by mohla být moje sestra, řeklas Nikdy! Nico pochází z vesmíru Já z Leadvill v Coloradu, řekla Viva Já jsem nepošel ani ze zatuchlýho sklepa under Königlicheweinberge Jsi se mnou spokojena, černá mistress hřbitovních svic? Miluju tě sametovými noži Hýčkám tě bezmocnou když Křídlíš laserovou perutí mrtvé labutě Jsem malý chlapec s vyhřezlými pery in Rabenkloster Jsi Engadin mých slují, perská bohyně? Tak dlouho čekal jsem tě v obálce oblíbeného města Pod Hlavní třídou schoulil se do tvého zapečetěného těla Co zítra si oblékneš, abys potěšila Severina, když pláčeš za dveřmi? Jsi se mnou spokojena, přízračná neženo Leonarda Cohena? My dirty heart is winging out with the sunset into your bowels Nesmí spadnout do lepkavé pláně citu a strachu Na meskalinové tkáni s loukotěmi tvých střev Svlékáš mě do naha stále v karmických šatech Rozliční poltergeisti v rozpadlých chrámech Šluknovského výběžku Rozličný meč Natlachapoudalas mi do kolébky, my banshee Zpité sklepení in the darkness nenahradí, žes opravdu má sestra z bazénů Semeno v klášteře je astrálně kompatibilní, moje mrtvá matko Až vykoupem se po smrti v baptiseriu tvých bílých vlasů Znuděně si budem hledět do ubývajících urin našich bystrých očí Až budu vysoko jako ty ponížím se a ty mě budeš moci unést Teď už jsi se mnou spokojena, váhavá kobro s červenými vlasy? Jak je krásné stehno tvé mezi štíhlými Plejádami Tvé ucho v prstenu Saturna Tvé oči na vahách v sevření štíra Ufoni v lidských skafandrech zahrajou nám na houseparty 196PPM O všech zítřejších smrtích... A ty mi zazpíváš čtrnácti ústy, moje ikono A účet za telefon přijde zas trochu vyšší... Prožil jsem s tebou bílé dětství na Petříně, my Darkgirlchild Kopretiny kvetou na začátku léta, řekla Beru
ARC
20. 12. 2001
Dát tip
Ano Břízo, zcela střízliv...já sem cvok a nepeyotluju a nic....to tak se jednou člověk do tý baby zamiluje, přečte si tu jedinou knihu o ní co zná, pustí si to její harmonium omamovací....a touto básní-evokací zve Kristýnu k další společné inkarnaci:) - no, i když mezi náma, bych s ní dopadl spíš jako Cohen, než třeba Morrison....nebo spíš jako Delon?:-) A propos, nevíš co dělá Ari?

Bříza
18. 12. 2001
Dát tip
nojo ... Nico - jako vystřižená ... peyotlová vivisekce - asi už nic pro mě ... já spíš zkoušim ty hadry a střepy zase svázat dohromady ... ale vevnitř Ti to skáče, jak veverky ... to jsi psal zcela střízliv ?

Janis
16. 04. 2001
Dát tip
:)) *


ARC
15. 04. 2001
Dát tip
Fakt myslíš, dítě ostrova? Dyk to píšu jen pro nííííííííííííí. Dík.

Týýýýýýýýýýýývole, tohle je tak šílený, že by se jí to fakt jako líbilo ***!!!

Pája
06. 04. 2001
Dát tip
jsem s tebou spokojena *

pizzaso
04. 04. 2001
Dát tip
*

inventor
04. 04. 2001
Dát tip
nerezonuji...

hermit
04. 04. 2001
Dát tip
já rezonuji... MOC !!! *******************

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru