Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

. . . (další a další)

27. 03. 2001
0
0
2391
Autor
Lasy

báseň ze sbírky \Sen Sebevrahův\

. . . (další a další) další a další z mnoha kapek krve stéká dolů po dlani aby na konečcích prstů pomalu a vznešeně odkápla do prázdna čepel se hluboce zařezává do těla mé ruky dává mi další rozhřešení a ukazuje tu jedinou správnou cestu z bludného kruhu krutého života cestu ven do světa sladkého nevědění již nejde jít dál cesta končí a kruh se uzavírá odcházím vlastní rukou se srdcem na dlani sám v kleče sražen na kolena a obličej zarývajíc do země pro vás pro všechny budu zbabělcem ale jen si to zkuste každým dnem prohlubovat nenávist k sobě samému pečlivě ukrývat a tajit halit se závoji smíchu maskami radosti a nedávat najevo výkřiky o pomoc prázdnotu v nitru beznaděj a hrůzu a strach a lítost a bůhví co ještě z toho co přinese nový den bez naděje na vysvobození život totiž není pohádka
Lyrel
26. 04. 2004
Dát tip
Vidím, že jako autora jsem tě špatně odhadla:-) Je to opravdu dobré, lepší, než jsem myslela, že bude, osobitá lyrika. Tím nechci říct, že jsem čekala, že píšeš nějakou podřadnou poesii, čekala jsem něco jiného-obsahově:-) Piš dál. A hraj.

Verita
28. 03. 2001
Dát tip
..............působivé

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru