Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Skvrny (part one)

27. 03. 2001
2
0
2898
Autor
Lasy

úvodní báseň z mé sbírky Skvrny (vlastně ani nečekám, že ji mnoho z Vás pochopí, ale mám chuť ji \publikovat.\) Nezlobte se to není urážka, opravdu . . .

Skvrny (Part One). Až budu velký postavím si továrnu továrnu na sny a taky na lásku budou v ní pracovat malé děti beze skvrn bez barev a odlišností života. malé neposkvrněné děti, které budou zhmotňovat své sny dají lidem touhu dají lidem pocit lásky a štěstí dají lidem možnost . . . možnost Milovat a Toužit, a když tedy budou moci toužit, postupně se jim zbarví jejich duše Životy se rozběhnou ne podle semaforů, ale podle velikosti skvrn rozběhnou na Zelenou, Černou, Modrou a možná i na Červenou. Děti budou „špinit“ náš svět svojí červenou barvou a my ostatní ? my tuto barvu rychle „vyčistíme“ barvou zelenou, tak jak nám se bude toto hodit a jak oni budou chtít. Ale nejdřív počkám, až vyrostu, až se zbavím svých skvrn.
Krel
09. 11. 2001
Dát tip
zajímavě podané..líbí

fox
06. 06. 2001
Dát tip
je to supr *

clovrdik
20. 04. 2001
Dát tip
zajímavě zpracovaný a zajímavej námět

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru