Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dedikace

09. 09. 2006
9
0
1357
Autor
protiproudu

Nenajde se na světě země,kde by láska nedělala z milenců básníky. VOLTAIRE Vše níže, věnováno mé vzácné M.

Dedikace
 
Unesl bych nejtěžší růži, jen abych ji vsadil do věty o Tobě. Slunce ještě noc nevyzradilo ze svého žaludku a po kolejích již jsou znát lokomotivy s pohonem Tvých očí. Jako bychom vstupovali v úplnost Tvých ňader, jak ryze básnicky Wagner své dílo tvořil. Této noci rozjímání tapet, k níž jako vítězná fanfára přidruží se stejně stupňovaný motiv důvěry, stavím Tě bokem k vesmíru a poznávám vaše sourozenectví srdcí. Podobně však tomu je i v hudbě. Na nebi cirkulární ptáci pohybem vody rýsovali znamenité pěvecké prasíly. Chci dát zaznít razítku Tvých rtů, dnes i pro všechnu budoucnost.
Unesl bych nejtěžší růži, jen abych ji vsadil do věty o Tobě a naší nejvyšší synthesí uskutečnil erekci orchideje ve Tvém měkkém hodinářství Marcielle. Protančit večeří, jako měkký pěnový plast, jako voda, jak obouretná souhláska. V okvětí telefonu byl samý nektar a vše abstrakční obsahovalo jinou rozmanitost.
                  Unesl bych nejtěžší růži, jen abych ji vsadil do věty o Tobě. Malebnost oné krajiny lze počítat od Tvého příchodu. A Tvá chuť měla pevná ňadra. Lesní nádvoří nadmíru plná šťávy z erótovy zvěře. Kráčela’s jako dveřní závěs, abych byl orel, který Tě abnormálně pojme něhou. Jak jsme tak tekli do sebe při zahradách pávů, holčička Tvého těla byla cítit, jak fryné s kráčející délkou dokonalé představy. Geniální vnady našeho Navždy svoji. (bílé labutě)

Toscana
13. 09. 2006
Dát tip
zkratku takhle naládovanou miluju - takže nezbývá, než blbě nekecat pod takovou krásou a jen sem přidat tip

Zbora
11. 09. 2006
Dát tip
Hutná.

Markel
10. 09. 2006
Dát tip
Této noci rozjímání tapet, k níž jako vítězná fanfára přidruží se stejně stupňovaný motiv důvěry, stavím Tě bokem k vesmíru a poznávám vaše sourozenectví srdcí.- tohle nejvíc - T

Baziliška
09. 09. 2006
Dát tip
jo, souhlasím se sidonií, ty první dva odstavce jsou těžkopádné a nepovedené, píšeš mnohem líp obvykle...ten konec je hodně dobrej, ale mám jisté podezření, že je to částečná kompilace tvých starších skvělých věcí (takže se nedal zkazit;-)...

sidonia
09. 09. 2006
Dát tip
prvni dva odstavce mi prijdou desne.. tezke posledni je uzasnej* a dyt ty umis psat, tak co

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru