Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

30.9.2006

04. 10. 2006
4
0
2013
Autor
Zelený_ráj
Když jsem se ráno probudil, bylo už pozdě večer. Zašátral jsem rukou v ledničce, vylovil lahváče a poléčil kocovinu. Pak jsem zapnul telku, otevřel telku, na něco zíral a při tom usilovně žvýkal. Pak zavolal Tonda Hnátek, jestli půjdu na pivo. Vyběhl jsem šouravým krokem pár schodů do hostince Na růžku, přisedl k Tondovi a ubalil špeka. Když jsem dopil pivo, vyšli jsme ven a odpálili ho. Pak jsme zase šli dovnitř, dali si pivo a čuměli na něco v telce. Po třetím pivu jsem ubalil špeka. Pak jsme si dali čtvrté pivo. Pak jsme se začali nudit, protože v telce běžela reklama, tak jsme si šli zahrát fotbálek. Potom jsme si dali pivo, špeka a šipky.  Po osmém pivu mi došly špeky, tak jsme zavolali Jirkovi Kudrnatému. Nebyl na příjmu, tak jsme šli do mekáče a přežrali se hamburgrama. Pak jsme šli do večerky koupit stařeny a lahváče a na lavičce u zastávky kecali o babách, koukali po kárách a flusali na chodník. Doma jsem ještě chvíli koukal na telku a pak jsem usnul.
pozorovatel
04. 10. 2006
Dát tip
stěhováci byli dycky dobrý

K2
04. 10. 2006
Dát tip
Tak to je fakt mazec, posílám ti tipa za neuvěřitelně zbytečnej den, který toužím mít už Xlet.

sidonia
04. 10. 2006
Dát tip
cha... hej type, mame hodne spolecneho:)

Beeswax production: já se nechlubim, mně je mě líto. Norsko1: není divu, jsem stěhovák. Noe1: přesně tak to bylo. Brutální kalba s realistickými následky. Jsem rád, že to tak také cítíš. Ps.: tady je to samá jednička, jenom já jsem nula :o(

Noe1
04. 10. 2006
Dát tip
ejhle, brutrealismus

Norsko 1
04. 10. 2006
Dát tip
tys to nandal všem

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru