Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pivní blůs

21. 09. 1999
2
0
1818
Autor
zf

Určitě to znáte...

Zas jedno pošetilé pivní blůs, zas jeden večer, kdy chytím do kríglu místo sladkých můz jenom zlaté mušky, které nad stolem kolem lampy kreslí křídly kroužky a pak jim najednou hrkne, snad sosák jim náhle vyschne, že se bezhlavě utopí... Tím se však pro mě nic nemění: Prach jsem a v prach se obrátím - můj svět skončí v popelníku a má duše jak dým i bez všech šamanů, mágů a kouzelníků skončí v delíriu... Že je to jinak, to vím! Skončím zase v prdeli a pivní akvabely zatančí mi k tomu makarenu, já doufám, že se nepobleju, v břiše se mi už rozleželi utopenci s cibulí. Pět piv na cejchu culí se na mne v řadě, pět piv a za nimi to šesté je malé. Šest piv a k tomu čtyři bechery, tak to skončí za dvě kila vždycky v noci ze soboty na neděli.
Datin
22. 09. 1999
Dát tip
Skvělé...:-))) Možná pro mou lásku k pivu...

Kyslik
21. 09. 1999
Dát tip
nebojis sa, ze budes mat z piva caj?

Bříza
21. 09. 1999
Dát tip
zf: sakryš Ty mě začínáš fakt brát - tomu říkám zmrtvýchvstání ! :-) - proboha jak jsi vymyslel tu předposlední sloku ?!

slavek
21. 09. 1999
Dát tip
pivní blues na druhou..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru