Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cestování mé duše

15. 10. 2006
2
1
1758
Autor
jufonka

Astrální cestování

              Temná noc je pro mou zaprodanou duši bílý den. Jakmile odbije dvanáctá, vydávám se do rajských zahrad se svou myslí. Tělo se pro mne stává jen těžkým balvanem ležícím poslušně na posteli a já mohu vyletět vzhůru ven… Čarovné myšlenky tančí na ponurých stínech mých končetin a plesají do rytmu mého dechu, jenž je zpomalen…

 

            Každou noc se vydávám daleko za hranice logického myšlení, ještě dál, než kam dosáhne prosté lidské snění… Sen ve vteřině vyprchá a je pryč, avšak tento pocit vzdušného plavání je omezen jen soumrakem a svítáním. Zkusit to můžeš i Ty – nech své tělo jít po setmění spát, avšak tvé nitro v sobě drží duši, kterou musíš propustit ven na zlaté šňůře – neboj se, neuplave, tělesná schránka provaz pevně drží. Nelekni se, až uvidíš své vlastní tělo seshora, ano, jsi to Ty! A poté si užívej slastného života mimo svět… Cestuj!


1 názor

Danny
17. 01. 2007
Dát tip
pěknej návodek

bestye
21. 10. 2006
Dát tip
přeji jen šťastnou cestu :c)*

Honza_W
15. 10. 2006
Dát tip
No já když si představím zaprodanou duši, je to spíš nešťastnice, co je někde svázaná, a tohle mi přijde spíš o svobodě;-)

jufonka
15. 10. 2006
Dát tip
Nojo, ta "zaprodaná" tam moc nesedí... Máš pravdu. Myslela sem to tak nějak jako zaprodaná tomu cestování, že je na tom už závislá..

Honza_W
15. 10. 2006
Dát tip
Zaprodaná duše? Čemu? Jinak pěkné.T

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru