Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Valčík

Výběr: Print, rebecca13
31. 10. 2006
13
0
2559
Autor
Zbora




Tančíš valčík
na technoparty —
ve sněhu kelímků
v noci
která krájí kotletu na čtyři psy

Tančíš valčík
a vypadá to
jako bys kropila záhony

Tančíš valčík
na dvě doby

Tančíš valčík
a stínáš cudné sebevrahy

Tančíš valčík
a odháníš tím od sebe spící mouchy

Tančíš valčík
po špičkách
a rázem je to charleston

Tančíš valčík
— někdo to má za techno









sklenář
02. 11. 2006
Dát tip
první tři sloky beru zbytek mi připadá dost neohrabaný - sorráček :-)

guy
31. 10. 2006
Dát tip
fajn tanec *

Print
31. 10. 2006
Dát tip
Díky za odpověď!!! Moc jsi mě potěšila* A jsem zase o něco víc informovanej:-) Ať ti byt voní ce nejdýl panensky*

Print
31. 10. 2006
Dát tip
Reb:-) Ale můžu to nesnášet obecně, ne?:-) Klíče mi ani nepřípomínej...:-) Hele a když jsme u takových intimních věcí:-) Nejsem Klaus, abych batůžkáře považoval šmahem za falešné levičáky. Ale často přemítám, co tam ti lidi v těch batůžcích nosí:-) Připomínají mi pavouky běžce, co mají na svých zádech kokony plné vajíček a běhají v trávě sem a tam. Co tam mají ti batůžkáři? Taky kokony s vajíčky, kokony se spermiemi? Kapesníček, prezervativ, vložky, Dobrou vodu, svačinu, občanku, klíče...knížku?:-) Kdysi jsem bydlel na intru. Nejhorší zážitky jsem měl z toho, když se děcka v neděli vracela z domova. Každý otevřel ten svůj bágl. Každý bágl měl nezaměnitelnou intimní vůni jejich domova, (musíš to znát, když jdeš k někomu na návštěvu - každý byt prostě jinak voní, tak to je), ale když se to otevřelo najednou, bylo mi zle a mdlo!! Chudáček Printík:-), on se v té době neměl odkud vracet. Takže možná tím... Každý jsme nějak poznamenaní... Kainovo znamení na čele:-) Jsem rád, Rebe, že jsem ti tohle mohl napsat. Mám pocit, že jsem si k tomuto výlevu vybral tu správnou osobu:-) A Zborovi se omlouvám, že zrovna pod jeho básničkou... Ale zakládat kvůli tomu fórum?:-) Zdravím*!

Print
31. 10. 2006
Dát tip
Nedokážu dělat to, co dělají všichni kolem, ač s tím skutečně souzním... Nedokázal jsem v jednom listopadu cinkat klíčema, nedokážu se veřejně svíjet, ač se svíjím uvnitř. Mám prostě nějakej blok. To není o důstojnosti, milý Zboro:-)* Policajty bych na ně neposlal:-))

Jiřička
31. 10. 2006
Dát tip
Je to tak ošklivé,až je to hezké!Valčík na dvě doby!Tak disharmonické pocity už ve mě dlouho nikdo nevzbudil!Básně plné hnusu mě nezaujmou,tahle je plná obyčejných věcí a přesto mě dokonale znechutila.Nevím,jestli to byl účel,ale musím se ti za to poklonit a dát tip*

SPACER
31. 10. 2006
Dát tip
Zboráči - ta minulá byla lepší - asi vidíš, co já dnes ne:) není špatná, ale Zbora má lepší věci :)

Fouckault
31. 10. 2006
Dát tip
Tančíš valčík na dvě doby Tančíš valčík a stínáš cudné sebevrahy Tančíš valčík a odháníš tím od sebe spící mouchy některý věci mi přijdou jako vycpávky.. nebo že by to byl nějaký hudební šlágr? .-) nosná je myšlenka "někdo to má za.." ale tou polívkou hodně naředěná..*

Noe1
31. 10. 2006
Dát tip
:-)))) mám raděj balkánské rytmy

sidonia
31. 10. 2006
Dát tip
asi viz norsko no...

Norsko
31. 10. 2006
Dát tip
na tebe mám vyšší nároky :-)

Pyj_ONear
31. 10. 2006
Dát tip
*sedlo

Zbora
30. 10. 2006
Dát tip
Print: příjde Ti to nedůstojné? No, není to, pravda, zrovna pastva pro uši a duši...ale může to být skvělý tělocvik :o)) Navíc už afričtí šamani věděli, jak působí repetetivní bušení do bubnu na lidskou psychiku...technaři to jen dovedou dobře prodat :o)

takové.....moderní....techno nemusím....:-))ale snaha se cení.. tu máš technaři..:-) t

Print
30. 10. 2006
Dát tip
Bože, jak nesnáším poskakování někde na technu... Já za to nemůžu, ale je to tak. Ale valčík... Hmmm, to může být skvělá vídeňská káva!:-) A tu já rád:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru