Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Křik

Výběr: Print
02. 11. 2006
8
0
2435
Autor
JirkaS

.....

Jsem černoch Negr Negro Black man Týpek Shit Harlemskej "warrior" růžová dlaň Umazanej na krku na tváři na prsou Jsem Martin Luther King jsem Luis Armstrong Ella Fitzerald Jesse Owens Amistad na entou J S E M Jsem žluťásek Yellow Fuckwit Nudle s kočkou pes na zelí had v lihu Jsem škaredý křivozubka okr větev Mr. Wong Mr. Nguen... Jsem Li Po Jsem Pej Tao Xingjian jsem Tu Fu od hlavy k patě J S E M Jsem to co ti řve v uších provokatér křivá přísaha orel v hodinách Bělásek Ku Klux Klan slétající na kytky JSEM tvoje nenávistná duše šotek v hlavě ...
silence
03. 11. 2006
Dát tip
hezky se Ti to rozjelo do slušných otáček .:) *

jaza
02. 11. 2006
Dát tip
tyhle ich egoist balady, tohle je nějakej... co to vůbec je? jezz do toho aspoň netahej)))

katugiro
02. 11. 2006
Dát tip
Musím se poněkud ohradit proti předchozím - podle mě přehnaně vstřícným - kritikám, tedy omluv ostrost; na začátku ještě čtenář čeká, s čím ctěný básník přijde, ale zůstane jen u výčtu omletých znaků (ještě že si odpustil pole s bavlnou, ale posloužit si naráz Kingem, Armstrongem, Owensem a ubohou, špatně napsanou Ellou - snadněji než přes velká jména to nešlo?), pak se zákonitě dostaví otupělost; a velkohubost posledních řádků už zní do prázdna: každý jeden z nich jako by se snažil působit silně, ach... a nic za tím. Avi, kdyby mi chtěl někdo vysvětlovat, že to není povrchní; díky předem :)

dadíková
02. 11. 2006
Dát tip
*

Zaprděnec
02. 11. 2006
Dát tip
no pardon, ale mám pocit...že už sem to někde...

B.Ezejmenij
02. 11. 2006
Dát tip
hmm... barevné.

Print
02. 11. 2006
Dát tip
Martin Luther King: Mám sen...!!! Nezapomenutelný!! A ta tvoje básnička taky... *!

Zuzulinka
02. 11. 2006
Dát tip
tak to je maso nechápu proč, ale docela mě to dostalo Jirko*

martinez
02. 11. 2006
Dát tip
bělásek Ku Klux Klan mě dostal... *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru