Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O kytkách a tak vůbec

17. 11. 2006
3
4
1746
Autor
Arien

Abyste věděli, nejhlavnovější na nápadu pořídit si květinu, je její barva.

Protože je třeba vědět, že třebas takové růžové kytky jsou dycky moc zamilované, ale nikdy vám neřeknou proč nebo do koho, a tak se jen tiše trápí, ačkoliv se usmívají, ale vám je jasné, že se trápí, protože jsou čím dál tím míň a míň růžové, až se úplně odrůžovatí, což je pěkný malér.

      Taky možnost je pořídit si kytku modrou. Ty jsou od přírody smutné, ale to asi jen tak na oko, protože jinak jsou velice ukecané až hrůza, to taková hrůza, že se jí ježí její řasinky na listech. Ale to neva, jim to asi prospívá. Ale musíte mít na paměti, že když se třeba budete chtít učit, nebo číst, nebo budete mít návštěvu, musíte ji nějakým způsobem zabavit. Nejlepší na to je hudba, protože tu mají modré kytky moc rády. A taky jí rozumí, ale nikdy nevíte, jaké hudbě rozumí, protože vám to neřeknou, aby se udělaly tajemné. Protože si myslí, že to od modré kytky očekáváte.

Velice rozumné je pořídit ji žlutou kytku, protože ta je veselá a většinou se jen usmívá a nemluví a pokud vám zrovna nesvítí slunko do okna, občas je jí povede zářit skoro tak pěkně.

Bílé kytky zase všecky komandujou, ale zase když to s nima člověk umí, dá se je pěstovat celkem úspěšně a jsou fajn.

Maminka je praktická, a proto máme povětšinou jen kytky zelené. Super jsou kaktusy, protože ty jsou celkem legrační, jak se vám snaží tvrdit, že je nejméně třicet pět stupňů Celsia a to kdykoliv, třebas aji když mrzne. Taky jsou super takové ty co mají dlouhé tenké listy. Ale to jenom když nevisí, protože ty, co visí, jsou strašně líné a to u kytek znamená, že spotřebovávají moc vody, a proto je musíte neustále zalívat.

Ale úplně nejlepší jsou kytky papírové. Ony jsou tak speciální, že na jejich barvě nezáleží, a proto když chcete třebas zamilovanou, protože jste sami zamilováni, nebo ukecanou, protože si nemáte s kým povídat, stačí se s nimi domluvit, ony si to už zařídí a podle přání změní barvu. Ono, barvu měnit musí, neboť takové jsou kytky a řídí se svými zákony. Jo ale některé barvu měnit neumí, to záleží, z jakého kouzelného papíru a vůbec jak jsou udělané, to víte, taková papírová kytka se vůbec nemůže odbýt.

Jo a taky vám nechcípnou, protože jsou skoro nesmrtelné.


4 názory

Honzyk
18. 11. 2006
Dát tip
...vybavuju si tě, jak stojíš někde před krámkem a drmolíš to na mě...DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Honzyk
18. 11. 2006
Dát tip
já mám kytky moc rád.......ale právě proto vodpustil bych si tu nabízející se zelenku...a víc se věnoval jejich "charakterům"L---super námět pro personifikaci...ale jo, typaka dam, nééééééééééé???***

Arien
17. 11. 2006
Dát tip
Diana: Je, děkuju:))

Diana
17. 11. 2006
Dát tip
Přímo rozkošné! Díky za dobrou náladu z tvé svérázné úvahy. Správně nezmiňuješ kytky červené. Ty se hned hádaj, nic jim není vhod a čertí se v jednom kuse, až sama vidíš rudě. Moc temperamentu. Doma má být klid. T*****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru